Interim Data analist #KRTZ9878113

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 maart 2020
Reageren tot 29 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur, 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 60 per uur
Salaris €4.000 - 4.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Wetenschap | Onderzoek, Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De afdeling Financiën zoekt 2 ervaren Data Analisten voor 16-20 uur per week

Voor deze nieuwe functie bij onze opdrachtgever zoeken wij een Data Analist met enige ervaring die deze functie gaat vormgeven.

De opdracht
De organisatie beschikt over een grote hoeveelheid data en hieraan gekoppelde financiële gegevens. Grote aantallen van gestructureerde en ongestructureerde gegevens. De organisatie heeft grote behoefte aan het op een gestructureerde manier verzamelen, beoordelen, combineren, ontsluiten en visualiseren van interne en externe  gegevens. De kandidaat die wij zoeken is in staat om deze data toegankelijk te maken zowel voor specialisten/ professionals als voor een meer algemeen publiek.
 
Het takenpakket omvat onder andere:

  • Op projectmatige wijze in kaart brengen van wensen en behoeften van de organisatie en het maken van een projectplan.
  • Het kwalitatief en kwantitatief in kaart brengen van de bestaande data en een prioritering aanbrengen o.b.v. de wensen en behoeften;
  • Het identificeren van databronnen en opschonen van data;
  • Het visueel maken van de data, genereren van dashboards en modellen en het maken van analyses;
  • Adviseren t.a.v. een structurele inrichting van data gedreven werken.

 

De kandidaat die wij zoeken heeft:

  • Minimaal een afgeronde master opleiding i.c.m. minimaal 1 jaar ervaring met data analyse en BI-tooling, zoals Power BI of vergelijkbare data visualisatie tools;
  • Aantoonbare ervaring opgedaan met Caseware IDEA, Perceptive of één of meerdere programmeertalen als SQL, R en Python;
  • Aantoonbare recente ervaring in het ontsluiten van data, het plaatsen van data in databases en het transformeren ervan.
  • Heeft aantoonbare recente ervaring in het maken van data modellen en het rapporteren, analyseren en visualiseren van data en maken van dashboards.
  • Is in staat afdelingen te adviseren en ondersteunen in het formuleren van BI-vragen en kan verbetervoorstellen doen t.a.v. de inrichting van datasystemen en interne processen
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

Onze partners