Interim Corporate Recruiter #KRTZ6344332

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 mei 2022
Reageren tot 30 mei 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zoetermeer
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Onderwijs | Educatie, Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als corporate recruiter fungeer je als aanspreekpunt, expert en sparringpartner. Je bent sterk in stakeholdermanagement en ondersteunt en betrekt anderen in de directe omgeving bij het analyseren van vraagstukken voor functies variërend van starter tot ervaren talent, van onderwijskundigen tot projectleider. Jij als corporate recruiter loopt voorop om de juiste mensen aan boord te krijgen. Je bent innovatief en denkt out of the box om moeilijke doelgroepen te benaderen en bouwt goede relaties op met (potentiële) kandidaten.

Je bent een ervaren, doelgerichte recruiter en je staat midden in de operatie van het recruitmentwerk. Je combineert je kennis en ervaring met nieuwe ontwikkelingen tot een effectieve marktbenadering die trouw is aan de cultuur. Door je headhunter mentaliteit ga je proactief op zoek naar geschikte kandidaten en maakt ze enthousiast voor de lastig vervulbare vacatures.

  Eisen:

  • Met jouw ervaring weet jij de doelgroepen als geen ander te bereiken en de juiste mensen te verbinden. Wat nu zeker is, kan morgen weer anders zijn. Jij geniet ervan omdat het je op scherp zet. De behoefte van de kandidaat stel je centraal en daardoor ben je gedreven door snelheid, kwaliteit en oprechtheid in het proces. We zien graag het volgende in jou:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent proactief, denkt out of the box en komt met innovatieve oplossingen.
  • Je wordt blij van moeilijke vraagstukken en denkt het liefst in oplossingen.
  • Je schakelt snel, stelt prioriteiten en betrekt de belangrijke stakeholders.
  • Je maakt makkelijk contact met kandidaten en collega's.
  • Ervaring in onderwijs en overheid is een pre.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

  Onze partners