Interim Coördinator P&C-cyclus #KRTZ2874312

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 januari 2021
Reageren tot 31 januari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van coördinator P&C-cyclus. Dit voor de periode van 8 februari tot en met 1 september voor 36 uur per week. Er bestaat een mogelijkheid tot verlenging voor een periode van tweemaal een half jaar.

Wij zoeken een proactieve collega die met financiële deskundigheid klantgericht kan adviseren en de werkzaamheden kan organiseren en uitvoeren. Jij bent een spil tussen het bestuur en de organisatie, die adviseert bij financiële vraagstukken, een stevige trekkersrol inkleurt bij de planning & control cyclus en vanuit je senioriteit de budgethouders gevraagd en ongevraagd faciliteert bij het realiseren van de P&C-cyclus. Je bent (bestuurlijk) sensitief en hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en je kunt tegelijkertijd je rug rechthouden. Belangrijk is dat je over de grenzen van je werk kunt denken en kijken en dat je dit kunt vertalen naar de facilitering van het team Financiën. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en bent een echte teamspeler.

Kennis van gemeentelijke financiën is een must, omdat je naast het adviseurschap samen met je collega’s aan de lat staat voor de producten van het team, die de klanten wensen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • Je beschikt over een vakgerichte opleiding op minimaal HBO-niveau met daarbij ruime aanvullende kennis en ervaring op het gebied van interne controle.
  • Ervaring in een vergelijkbare functie bij een vergelijkbare gemeenschappelijke regeling met inzicht in bestuurlijke besluitvormingsprocessen is een must.
  • Minimaal 8 jaar werkervaring waarvan minimaal 4 jaar in de rol van coördinator P&C cyclus binnen een gemeente of gemeenschappelijke regeling.
  • Opleiding gemeentefinanciën/BBV.
  • Ervaring met Key2financien en Lias
  • Je bent bestuurlijk sensitief en bent een inspirerende en gelijkwaardige gesprekspartner voor de colleges en het MT.
  • Je zoekt actief de samenwerking om een beter resultaat neer te zetten en je neemt vanuit de afdeling desgevraagd deel aan organisatie-projecten.
  • Je bent trekker van één of meerdere planning & control producten.
  • Je bent vaardig in het opstellen van nota’s en adviezen.
  • Je kunt goed omgaan met werkdruk en bent in staat om effectief en doelmatig het veelzijdige takenpakket aan te pakken. Je hebt humor en relativeringsvermogen.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners