Interim Coördinator ICT Backoffice #KRTZ5634558

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 oktober 2020
Reageren tot 7 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Coördinator ICT Backoffice.

Ter ondersteuning van de backoffice zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige, flexibele, allround ICT-er met meerjarige aantoonbare ervaring met het coördineren van werkzaamheden en groepen ICT’ers en die tevens ervaring heeft met het beheer van meerdere complexe ICT infrastructuren. Het is dus een gecombineerde functie waarbij de nadruk meer op coördinatie en advisering ligt dan op beheer.

Je vindt het prettig om de werkzaamheden te coördineren van een kleine groep (10-15personen) ICT beheerders en deze groep op een hoger volwassenheidsniveau te brengen. Je zorgt voor correcte en afgestemde planningen (hier is veel behoefte aan), je staat wanneer nodig voor de groep en neemt de leiding vanuit je kracht maar niet vanuit macht. Je faciliteert je medewerkers in hun ontwikkeling en die van de groep als geheel. Daarnaast vindt je het prettig om in teamverband met je nieuwe collega’s samen te werken evenals zelfstandig te kunnen functioneren. Je bent contactpersoon voor de andere oplosgroepen zoals de Servicedesk en het Team Applicatie Diensten. Je bewaakt de prestaties die door de groep geleverd worden en stuurt bij wanneer nodig. De ICT Backoffice maakt onderdeel uit van een keten, samen met je coördinerende collega’s sta je voor initiatief en optimalisatie. Het team heeft op dit moment structuur nodig omdat het aanbod aan werk te groot is. Dat vraagt iets van jou en je leidinggevende. Je brengt rust in de organisatie en zorgt ervoor dat je mensen het werk kunnen doen. Je staat ook zelf met je voeten in de modder. Vanaf de zijlijn sturen is er niet bij. Je leidt kleinere projecten en grotere changes. Daarnaast is het ook je taak om als sparringspartner te dienen voor je teamleden, ook op technisch vlak en ben je conceptueel een sterke denker.

Het tweede gedeelte van de functie behelst het beheren van ICT infrastructuren. Beheer heeft voor jou geen geheimen en je vindt het prettig om je werkzaamheden goed te documenteren zodat je collega’s werkzaamheden indien nodig van je kunnen overnemen. Je snapt wat fitgaps zijn op security gebied en kunt deze opstellen. Als persoon lever je kwalitatief hoogstaande resultaten, je neemt geen genoegen met half-werk en afspraak is afspraak. Verder ben je proactief en integer, en beschik je over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent flexibel, betrouwbaar en klantgericht. Je weet snel te schakelen op verschillende niveaus en bent een doorzetter. Je voelt je thuis in een complexe omgeving, waarin je met collega-professionals samenwerkt en de uitdagingen aanpakt. Uiteraard zorg je dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste technieken binnen je vakgebied door zelf- en bijscholing. Als laatste kun je ook voor bepaalde projecten gedelegeerd opdrachtgever zijn.

 

Eisen waaraan je moet voldoen:

 • Ervaring met het werken conform beheerprocessen op basis van ITIL of ISM
 • Ervaring met deployment en virtualisatietechnieken incl. VDI
 • Ervaring met het opstellen van FITgaps en hardenen van systemen
 • Gedegen kennis van wat ICT beheer inhoud en de organisatie daarvan
 • Aantoonbaar HBO werk- en denk niveau
 • Aantoonbare coördinerende, coachende, adviserende en organiserende ervaring met groepen van vergelijke of grotere omvang
 • Ervaring met beheer van Windows/netwerk infrastructure
 • Kennis en ervaring met het beheer van Microsoft Windows omgevingen;
 • Kennis van Topdesk;
 • In het bezit van Rijbewijs B;
 • Ervaring met agile werken en implementeren
 • Ervaring met de overheidsomgeving dan wel vergelijkbare werkomgevingen;
 • Ervaring met high secure omgevingen;
 • Ruime kennis en ervaring met beheermethodieken (ervaring met de processen conform de Integrated Service Management (ISM) filosofie).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners