Interim Coördinator Begroting #KRTZ8826050

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 juli 2021
Reageren tot 1 augustus 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Beverwijk
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 77 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Coördinator Begroting.

De organisatie is voornemens je een contract aan te bieden (deta-vast) bij wederzijds goede ervaringen.

De opdracht:
In deze functie coördineer je in beginsel de oplevering van de programmabegroting 2022, waarbij het accent op de inhoud ligt. Je doorziet de bouwstenen die nodig zijn voor een compleet financieel beeld en zorgt ervoor dat deze conform het financieel beleid worden verwerkt in de begroting. Inhoudelijk ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen gemeentefinanciën en hebt aantoonbare ervaring binnen een gemeente. Je bent bekend met de interpretatie van circulaires en overige ontwikkelingen voor de financiële positie van de gemeente. Vanuit jouw ervaring treedt je daarnaast op als sparringpartner van de financieel adviseurs binnen het team. Complexe projecten en casussen weet jij in de juiste (politieke) context te plaatsen. Je overziet de (meerjarige) gevolgen op financieel-economisch gebied en adviseert hierover. In eerste aanleg heeft de begroting de prioriteit. Indien er sprake is van een wederzijdse klik met de gemeente bestaat de mogelijkheid in gesprek te gaan over indiensttreding en de rolinvulling. De overkoepelende financiële positie van de gemeente en de planning- en control cyclus zijn daarbinnen belangrijke elementen.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Jouw talenten
Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en hebt een heldere, compacte schrijfstijl. Je bent initiatiefrijk, open en samenwerkingsgericht, met een goed gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Een stevig advies ga je niet uit de weg. Je kunt goed schakelen tussen strategisch denken en actiegericht werken. Je bent een goede planner, maar schakelt moeiteloos om indien de situatie hier om vraagt. Competenties die passen bij jouw persoonlijkheid zijn proactief, doorzettingsvermogen, analytisch vermogen, stressbestendig en zelfreflectie.

Om succesvol te zijn in deze functie:
• Heb je een academisch werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde Hbo- opleiding bijvoorbeeld op het gebied bedrijfskunde, (bedrijfs-)economie of bestuurskunde;
• Heb je ervaring als financieel beleidsadviseur of vergelijkbaar, bij de overheid (of Gemeente);
• Ben je bekend met een P&C-cyclus en heb je ervaring met het samenstellen van financiële producten;
• Is het Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) je bekend en kun je dit waar nodig vertalen in beleid;
• Heb je ervaring met financieel complexe projecten (bijvoorbeeld grondexploitaties);
• Ben je bereid om ook op het werkveld van je collega-adviseurs werkzaamheden te verrichten.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners