Interim Contentspecialist #KRTZ2240551

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 oktober 2020
Reageren tot 21 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau MBO, HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Binnen het contentteam is behoefte aan een extra contentspecialist. Als content specialist ontwikkel je uitwisselstandaarden, contentmodellen ter ondersteuning van een efficiënte levering  van content (i.c. besluiten), verwerking en bekendmaken van besluiten en het beschikbaar stellen van geldige regelingen aan belanghebbenden. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de STOP/TPOD standaard en aan de implementatie van (semantische) content- en datastandaarden ten behoeve van content gerichte applicaties. Je levert hierbij een bijdrage aan een efficiënt creatie- en publicatieproces van juridische documenten én aan de doorontwikkeling hiervan. 

Opdrachtomschrijving

Je werkt intensief samen met architecten en collega content specialisten aan het completeren van  de 1.0 versie van STOP/ TPOD en het verbeteren van de implementeerbaarheid van STOP/ TPOD standaard. Daarnaast begeleid je content migraties naar de nieuwe STOP standaard. 

Taken en verantwoordelijkheden:

A. De doorontwikkeling en de documentatie van content- en datamodellen onder andere gebruikmakend van UL, XML Schema, GML, JSON en XML verwerkingshulpmiddelen;

B. Het begeleiden en toetsen van content en datamigraties van de huidige OP.xml standaard naar de nieuwe STOP.xml standaard;

C. Het ondersteunen bij het bekendmaken van regelingen en bij het doorleveren hiervan richting de landelijke voorziening van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO-LV). Hiervoor dienen STOP en OW-bestanden gecreëerd te worden;

D. Definiëren inclusief oplevering van testscripts voor het testen van te leveren content;

E. Het samenstellen en bewerken inclusief oplevering van test-/voorbeelddocumenten bijvoorbeeld via XSLT en/of Python voor het testen van de toepassingsprofielen;

F. Het uitvoeren van transformaties inclusief oplevering nieuwe versies, van STOP naar PDF, HTML en Schematron;

G. Participatie in periodieke kennissessies voor content-architectuur en content beheer of een ander relevant kennisdomein. De contentspecialist lever je een proactieve bijdrage aan het toetsen, het opstellen en het meedenken over organisatiebrede verbetertrajecten. Dit gebeurt onder regie van een proceseigenaar. Hieruit kunnen tevens concrete werkzaamheden volgen.

Eisen waaraan je moet voldoen

  1. Minimaal drie jaar hands-on projectervaring als contentspecialist.
  2. Minimaal drie jaar ervaring in het werken met XML en  XML- gebaseerde standaarden (zoals XML-schema, Schematron, RDF en uitwisselingsformaten als JSON). 
  3. Kennis van en ervaring met XSLT en Git
  4. Beschikt over een eigen (ontwikkel-)laptop met toegangswoord,  versleutelde harde schijf (encryptie), up to date antivirussoftware t.b.v. de uit te voeren werkzaamheden.
  5. Ervaring heeft met;  kennismodellering (taxonomieën, ontologieën) en ondersteunende tooling
  6. Ervaring heeft met; NoSQL  databases (bij voorkeur Mark Logic)
  7. Ervaring heeft met; GML en  andere geografische standaarden
  8. Hands-on projectervaring heeft in gelijksoortige  projecten en kennisdomeinen

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht mogen geen ZZP'ers worden aangeboden. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners