Interim Concernmanager | Verandermanager #KRTZ8230429

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 maart 2020
Reageren tot 23 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nijkerk
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 28 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 90 per uur
Salaris €5.000 - 5.500 per maand
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
De nieuwe concernmanager staat naast de gemeentesecretaris/algemeen directeur, die de advisering aan het college en de regionale samenwerking voor zijn rekening neemt. De focus van de concernmanager ligt vooral binnen de organisatie: samen met de medewerkers aan de slag, een spiegel voorhouden, leren van de ervaringen tot nu toe, maar tegelijkertijd een frisse blik inbrengen en dit combineren met de beweging naar buiten, naar de samenleving. Het gaat om een echte veranderklus, dat wil zeggen: geen nieuw model uitvinden, maar het huidige organisatiemodel ‘finetunen’; structuur aanbrengen, rollen en mandaten verduidelijken en processen beter laten stromen. Ook de detailinrichting en de escalatieniveaus binnen de organisatie vragen nadere aandacht. We zoeken een veranderdeskundige met een ruime ervaring met veranderprocessen en management. Die tevens ruime ervaring heeft met bedrijfsvoering en ict. Deze adviseur zal het proces van organisatieontwikkeling begeleiden en optreden als procesbegeleider en adviseur. De adviseur/procesbegeleider doet het werk onder verantwoordelijkheid en aansturing door de gemeentesecretaris. Betrekken van de organisatie en dus meenemen van de medewerkers en OR is onderdeel van de opdracht.

Eisen
1. Een afgeronde opleiding op minimaal wo bachelor niveau;
2. Aantoonbare werkervaring als concernmanager of gemeentesecretaris;
2. Uiterlijk beschikbaar per 1 april 2020;
3. Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als verandermanager;
4. Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het werken in een complexe politieke-bestuurlijke omgeving;
5. Aantoonbare werkervaring met bedrijfsvoering en ict binnen een gemeente;
6. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als concernmanager of gemeentesecretaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

Onze partners