Interim Communicatiespecialist #KRTZ2663778

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 maart 2020
Reageren tot 5 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 55 per uur
Salaris €3.000 - 3.500 per maand
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor afdeling IT zijn we op zoek naar een ervaren, creatieve en gedreven communicatie adviseur die passie heeft voor technologische ontwikkelingen, data gedreven sturing en nieuwe ICT oplossingen. Je maakt onderdeel uit van een net gestart kernteam met andere collega’s, zoals de regisseur, adviseur cloudtransitie, supply managers en het management van IT. Er werken circa 250 collega’s binnen IT en maakt deel uit van het organisatie onderdeel Informatie en Proces Management. Je werkt mee aan een positief imago van ICT door middel van goede communicatie.

IT verzorgd de concern brede ICT van de gemeente als het gaat om voorzieningen die voor iedereen binnen de gemeente van belang zijn. Op dit moment vindt de complete uitvoering van de ICT plaats binnen de gemeente. Om toekomstbestendig te zijn wil de gemeente zich focussen op haar kerntaken en meer IT-dienstverlening aan de markt overlaten. Er is behoefte om deze technologische ontwikkelingen in begrijpelijke taal uit te leggen aan de gebruikers binnen de gemeente o.a.middels presentaties en praatplaten.

Dit ga je doen
• Maken van presentaties en praatplaten inzake de cloudtransitie
• Maken van teksten voor nieuwsbrieven en teksten op intranet
• Schrijven en redigeren van teksten
• Ontwikkelen & uitvoeren van een communicatiestrategie voor de cloustransitie samen met het kernteam

Jij bent
Een teamspeler en legt makkelijk contact, houdt van deadlines en werken in een hectische omgeving. Je bent een aanpakker en je ‘regelt wat er moet gebeuren’. Je weet wat er leeft in de afdeling en weet de verschillende kanalen zo goed mogelijk in te zetten voor optimale communicatie. Je bent handig en creatief en hebt een vlotte pen en kunt ingewikkelde materie snel vertalen naar heldere teksten en beeld. Je hebt oog voor nieuwswaarde gecombineerd met overtuigingskracht en een gezonde dosis humor.

Functie eisen
• Een afgeronde hbo opleiding, in communicatie/(social)media.
• Minimaal 2-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
• Je kent de nieuwste trends in online media, video en het maken van praatplaten.
• Je hebt aantoonbare affiniteit met het creëren van content voor intranet en nieuwsbrieven.
• Je hebt aantoonbare affiniteit met met (technische) ICT, maakt makkelijk verbinding met technische collega’s en kan de vertaalslag maken.
• Je bent gedreven om je tanden in iets nieuws te zetten.
• Kennis van de gemeente.
In je motivatie graag aangeven: hoe je de gemeente overtuigt met concrete ideeën en voorbeelden wat er nodig is om de transitie naar de cloud te laten slagen.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

Onze partners