Interim Communicatiemedewerker #KRTZ2278415

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juni 2021
Reageren tot 18 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Roosendaal
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het team Communicatie van het Sociaal Domein zoekt versterking. Dit team bestaat nu uit twee adviseurs die samen alle communicatietaken oppakken in de organisatie. Het team verzorgt communicatieadvies bij projecten, adviseert en ondersteunt collega’s bij communicatie richting inwoners, adviseert het management over in- en externe communicatie en is mede-kartrekker van een grote organisatieverandering waar het domein nu middenin zit. En dat laatste is dan ook de reden dat het team extra communicatiekracht nodig heeft. Als medewerker werk je samen met de adviseurs aan de projecten en de organisatieontwikkeling. Je denkt mee en organiseert de uitvoering tot in de puntjes. Je hebt een hotline met vormgevers en creëert content in een handomdraai. Er liggen veel leuke projecten op je te wachten en er is genoeg ruimte voor eigen creatieve ideeën.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Jouw kracht
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Communicatie, Communicatie & Multimedia Design, Journalistiek of vergelijkbaar. We vragen aantoonbare ervaring als communicatiemedewerker. Je schrijft duidelijk, vlot, vriendelijk en bouwt teksten die deze eigenschappen niet hebben makkelijk om. Je hebt kennis van en/of ervaring met het maken van (video)content, (digitale) nieuwsbrieven, drukwerk en cms-systemen voor het bijhouden van de website. Je taalvaardigheid is subliem en je werkt nauwkeurig.
Gaat iets niet volgens plan? Jij ziet het als een uitdaging en je zet je in voor een oplossing. Je bent resultaat- en klantgericht en hebt een echte hands-on mentaliteit. Je maakt makkelijk contact en geeft gevraagd en ongevraagd je mening om tot het beste resultaat te komen. Je werkt graag samen met anderen en anderen werken graag samen met jou.

  • specifieke vakkennis op het gebied van (video)content, (digitale) nieuwsbrieven, drukwerk en CMS-systeem
  • beschikt over een afgeronde opleiding HBO-opleiding
  • 3-4 jaar relevante werkervaring op het gevraagde werkterrein
  • relevante werkervaring bij een gemeente / overheid
  • De (digitale) gespreksronde staat gepland op donderdagmiddag 24 juni tussen 12.00 en 17.00 uur.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners