Interim Communicatieadviseur / Veranderkundige #KRTZ7937974

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 juni 2022
Reageren tot 15 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Werkzaamheden:
Het opstellen van een heldere communicatiestrategie en communicatie– aanpak. Het begeleiden van de transitie door het geven van uitvoering van die aanpak. Daarbij samenwerken met collega’s van de concerndienst communicatie (CDC) en het team communicatie van de Directie IV binnen de afdeling bestuursondersteuning (BDO). Oplijnen van de inspanningen voor de transitie met de reguliere communicatie.

Opdrachtbeschrijving:
In 2021 is begonnen met de activiteiten waarmee de directie IV invulling geeft aan de doelstellingen van de strategie 2021-2025 van de directie IV. De directie heeft de ambitie toe te bewegen naar een moderne IT organisatie die kortcyclisch en betrouwbaar producten en diensten levert met een hoge beschikbaarheid en die zich mag rekenen tot een van de top3 IT werkgevers. Begin 2022 is gestart met de implementatie.

Deze wordt vormgegeven aan de hand van een vijftal belangrijke thema’s:
• Implementatie van een gestandaardiseerde Agile DevOps werkwijze, in nauwe samenwerking;
• Het beschikbaar stellen van technische voorzieningen passend bij een moderne IT organisatie;
• Een levendig stelsel van vakontwikkeling voor de werving, opleiding en (door)ontwikkeling van onze huidige en toekomstige medewerkers;
• Bedrijfsvoering en ondersteuning passend bij een moderne IT organisatie in het publieke domein;
• Doorontwikkeling cultuur en leiderschap passend bij de beoogde moderne IT organisatie met een engineering culture.

Deze functie maakt deel uit van het kernteam Transitieteam, dat het managementteam van de directie IV ondersteunt door het regisseren, organiseren en faciliteren van de transitie. Vanwege de omvang van de verandering en de impact die dit heeft op de IV-organisatie als haar stakeholders, is het Transitieteam op zoek naar een Veranderkundige/communicatie adviseur die het team komt versterken. De veranderkundige/communicatie adviseur wordt functioneel aangestuurd door de programmadirecteur transitie.

Eisen:

Minimumeisen
• WO Master, op gebied van (Verander)communicatie of Organisatiekunde
• Ruime (minimaal 5 jaar) en relevante ervaring in het begeleiden van transformaties van organisaties. Bij voorkeur in een ICT-organisatie in de publieke sector.
• Verdiepte kennis van, en ruime ervaring met het vormgeven van de communicatie[1]strategie bij organisatieveranderingen.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners