Interim Communicatieadviseur Social Media #KRTZ1790244

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 oktober 2020
Reageren tot 29 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 65 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als communicatieadviseur social media maak je onderdeel uit van de vakgroep Communicatie, dat bestaat uit in totaal zeven collega’s.  De vakgroep is een hecht team waarin flexibiliteit, collegialiteit en humor belangrijk zijn. Ieder heeft zijn eigen taken, maar is ook inzetbaar op gemeentebrede onderwerpen zoals Corona.  

Opdracht
Jij bent een communicatieadviseur met specifieke expertise op het gebied van online communicatie. Je helpt de andere communicatieadviseurs bij het inzetten van social media bij communicatie- en participatietrajecten en bij profilering van de gemeente. Je bent verantwoordelijk voor de contentstrategie, content marketing en communitybuilding op onze online media.  Verder adviseer en begeleidt je onze medewerkers, management en bestuur bij de dagelijkse omgang met en inzet van social media. Je helpt het klantcontactcentrum bij webcare via Obi4Wan. Daarnaast weet je hoe je de impact van online communicatie kunt vergroten door de inzet van beleving en verbeelding. Zoals het bedenken en uitvoeren van filmpjes en vlogs.  De gemeente heeft een actieve rol in de communicatie (en participatie) richting inwoners, ondernemers en organisaties over de gevolgen en maatregelen rond Corona, vooral via onze social media kanalen. Hier lever jij een belangrijke bijdrage aan, in samenwerking met de communicatieadviseur bestuur. 

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar ervaring als communicatieadviseur social media bij een gemeentelijk instelling;
3. Aantoonbare kennis en werkervaring met webcare- en publicatiemodule OBI4wan;
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als communicatieadviseur social media bij een gemeentelijke instelling;
5. Aantoonbare werkervaring met creatie social media content, zoals tekst foto’s en video’s;
6. Aantoonbare werkervaring met Facebook Business Manager en advertentiecentrum van Facebook voor het maken en bijhouden van advertenties voor Facebook en Instagram;
7. Aantoonbare werkervaring met begeleiden en/of uitvoeren van webcare.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners