Interim Communicatieadviseur #KRTZ7135249

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 mei 2021
Reageren tot 2 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Schiedam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur, 20 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Communicatieadviseur (16-20 uur) met focus op online communicatie

Jouw taken 

 • Ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van dienstverlening, digitaal publiceren, social media en media watching volgen elkaar in razendsnel tempo op. Als communicatieadviseur adviseer je bestuur en collega’s over vraagstukken op het gebied van met name online communicatie;
 • In samenwerking met de Adviseur Dienstverlening en Online Media ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en uitrol van de online strategie en alle online kanalen. Je werkt op tactisch en deels strategisch niveau. Daarnaast ben je onderdeel van het Team Online Media;
 • Je adviseert over hoe en met welke vorm we een beter (online) gesprek kunnen hebben met inwoners en partners over diverse onderwerpen;
 • Je adviseert over website(s) en webtoepassingen;
 • Je faciliteert nieuwe middelen voor de organisatie vanuit het expertteam Team Online Media; 
 • Je hebt een aanjaagfunctie, zorgt voor kennisdeling over nieuwe middelen binnen de organisatie en creëert draagvlak hiervoor;
 • Je draagt bij aan een goede positionering van de gemeente door tactisch en strategisch te kijken naar welke content we waar kunnen plaatsen; 
 • Je zet de koers uit voor social campagnes en content op de middellange en lange termijn en bewaakt de kwaliteit;
 • Je zorgt in samenwerking met de Content manager voor een consistente boodschap toegespitst op de specifieke online kanalen; 
 • Je monitort en analyseert statistieken voor alle online kanalen;
 • Je organiseert en geeft trainingen en workshops om de organisatie communicatief bewust en vaardig te maken op online gebied.

Eisen waaraan je moet voldoen:

 • Je bent een energieke persoonlijkheid met lef, bent gepassioneerd in je vak en je vindt het leuk uitdagingen in en met het team aan te gaan. 
 • Je bent altijd op de hoogte van de laatste online  ontwikkelingen en hebt ruime kennis van en ervaring met social media, webcare en content management systemen. 
 • Je bent bestuurlijk sensitief.
 • Jouw beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend.
 • Je hebt HBO+ werk en denkniveau op het gebied van (online) communicatie, media of journalistiek en minimaal 5 jaar werkervaring met bovengenoemde werkzaamheden, bij de overheid.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Informatie architect, Solution Architect, JAVA developer, Frontend developer, Backend developer, Overig (ICT - Web development), Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Heerlen    Uiterste reactiedatum: 25 feb 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Online marketeer, Marketeer

Onze partners