Interim Communicatieadviseur #KRTZ4468046

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 juni 2021
Reageren tot 13 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur, 20 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 per uur
Branche Overheid
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als communicatieadviseur  ben je onderdeel van het portefeuilleteam en draag je bij aan de positionering van de portefeuille. Je adviseert over communicatievraagstukken en hebt daarbij een scherp oog voor het te behalen communicatie-effect. Je vertaalt deze vraagstukken naar een communicatieadvies, een communicatieplan, een content strategie of een communicatietoolkit. Daarbij verzorg je en/of coördineer je ook de uitvoering van de communicatiemiddelen. Verder houd je je bezig met het communicatiever maken van collega’s en zorg je voor een optimale inzet van de social media kanalen. Dit alles doe je samen met inhoudelijke stakeholders en vakgenoten uit de communicatiekolom.

Je bent een ervaren communicatieadviseur die alle facetten van het vakgebied beheerst. Je beschikt over een hands-on mentaliteit. Met jouw overtuigingskracht weet je mensen in beweging te krijgen. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie en social media. Je bent organisatorisch sterk en levert een bijdrage in het organiseren van bijeenkomsten en verzorgt de communicatie daar omheen. Tot slot ben je een teamspeler die goed zelfstandig en samen kan werken met andere professionals.

 • Intake van communicatie-opdrachten en verhelderen van de communicatievraag;
 • Communicatieadvies en – uitvoering van communicatiestrategieën;
 • Netwerken

 • Opstellen communicatiestrategie waarmee je een communicatievraagstuk effectief aanpakt;
 • Ontwikkelen communicatieaanpak voor meerdere doelgroepen;
 • Regie op uitwerking van communicatieactiviteiten

Eisen waaraan je moet voldoen:

 • Je hebt een afgeronde HBO communicatie diploma.
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een communicatieadvies-functie, opgedaan binnen grote (1000+) (Rijks)overheidsorganisaties.
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar ervaring met de Intake van (complexe) communicatieopdrachten en het verhelderen van de achterliggende communicatievraag.
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar regie gehad op de uitwerking van communicatieactiviteiten.
 • Een of meerdere communicatiecertificaten.
 • In de afgelopen 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van een communicatieaanpak voor meerdere doelgroepen.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners