Interim Communicatieadviseur #KRTZ7465948

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 24 oktober 2022
Reageren tot 26 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nijkerk
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 mei 2023
Aantal uur 24 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het communicatieteam  heeft dringend behoefte aan een ervaren communicatieadviseur, die ons tijdelijk kan ondersteunen op het vluchtelingendossier. Zowel uitvoerend als adviserend. Je gaat aan de slag binnen een breed projectteam van collega’s uit o.a. het sociaal en ruimtelijk domein, welzijn en zorg, onderwijs en veiligheid. Er is regelmatig afstemming met externe stakeholders, waaronder de veiligheidsregio, het COA en vrijwilligersorganisaties. Bewonersparticipatie en -communicatie maken een belangrijk deel uit van de werkzaamheden.

In de dagelijkse praktijk ben je sparringpartner voor projectleiders en adviseert via hen het college van B&W. Je ondersteunt hen op het brede terrein van participatie en communicatie. Leidraad voor jouw werk is een recent strategisch communicatieplan. Je opereert zelfstandig en uiteraard kun je terugvallen op het vaste team van zes communicatieadviseurs.

Voor deze boeiende en veelzijdige functie is het belangrijk dat je weet hoe het binnen een gemeente reilt en zeilt. Je kunt even snel en handig schakelen met projectleiders en projectmedewerkers als met de burgemeester of een van de andere portefeuillehouders. Jouw adviezen zijn duidelijk en uitvoerbaar. Verder verwachten we dat je een praktische allround vakman/vrouw bent, die met plezier ook de uitvoerende kant van het communicatievak ter hand neemt. Van content voor de sociale media tot het meedenken over een nieuwsbrief of de organisatie van een bewonersbijeenkomst. En waar we flexibele inzet verwachten bedoelen we ook echt flexibiliteit. Zeker binnen de portefeuille vluchtelingen is niet alles op werkdagen tussen 9 en 5 te plannen.

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Maximaal uurtarief €80,- all-in (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie;
  • Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau op het gebied van communicatie;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als communicatieadviseur;
  • Bekend met politiek-bestuurlijke processen binnen een gemeentelijke organisatie (aantoonbaar gemaakt middels een voorbeeld in het cv);
  • Aantoonbare werkervaring met communicatie rondom vluchtelingen is een sterke pré;

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jul 2024    Expertise: Directeur, Teamleider, Overig (Management & Consulting)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Financial controller, Business controller, Overig (Financieel)
  Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 23 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Scrum master ICT, Agile coach, Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement), Overig (Training / Educatie / Coaching)

  Onze partners