Interim Communicatieadviseur #KRTZ4869610

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 mei 2022
Reageren tot 30 mei 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Purmerend
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 juni 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je taken variëren van strategisch meedenken en -werken aan besluitvormingsstukken tot de communicatie in de wijk. Je adviseert de bestuurder en de programmamanager duurzaamheid. Je werkt nadrukkelijk samen met de collega’s in dienst van de partners en met je eigen collega’s in het kernteam. Daarnaast verwachten we dat je onderdeel wordt van de wijk, je bent zichtbaar voor bewoners, creatief in het uitwerken van communicatievormen, je bent bereikbaar en benaderbaar voor iedereen die vragen heeft. Deze taken deel je met de projectleider achter de voordeur die uitvoering geeft aan het bewonersmandaat.

Je werkt op basis van ervaring vanuit een strategische visie, je analyseert snel eventuele issues en handelt en adviseert on the spot. Je staat in verbinding met de bewoners en geeft richting aan participatietrajecten. Je hebt een 24/7 mentaliteit en kunt goed functioneren onder stress. Je kiest je eigen kanalen om je taken zo in te richten dat ze bijdragen aan het behalen van een hoog deelnemerspercentage.

Eisen:

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen een overheidsinstelling;
  • Minimaal een afgeronde opleiding richting communicatie, op minimaal hbo bachelor niveau;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur in de afgelopen 8 jaar;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeente met de begeleiding van projecten op het gebied van interne en externe communicatie;
  • Aantoonbare werkervaring met het opzetten en begeleiden van complexe participatietrajecten cq crisiscommunicatie;
  • Aantoonbare kennis en werkervaring met communicatie bij gedragsverandering.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Managementassistent, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners