Interim Communicatieadviseur #KRTZ4069254

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 oktober 2022
Reageren tot 9 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 17 april 2023
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Per heden zijn wij op zoek naar een communicatieadviseur die de coördinatie van het opstellen van ons jaarverslag 2022 voor zijn of haar rekening neemt. Dit houdt in dat je de regie voert van het begin tot het eind. Je leidt een projectgroep waarin interne en externe deelnemers zijn vertegenwoordigd. Op basis van de evaluatie van het jaarverslag van 2021 ga je aan de slag. Je voert overleg met penvoerders en ambtsdragers en je bent eindverantwoordelijk voor de totstandkoming van het eindproduct.

Samen met enkele collega's neem je deel aan het voorbereiden en uitvoeren van de tours in 2023. Met een team van collega's bezoeken we verschillende overheidsinstanties en zijn we te vinden op onze zogenoemde promotiemomenten. Hier gaan we in gesprek met de mensen die daar wonen. Jij bent verantwoordelijk voor de organisatie, het draaiboek en het organiseren/begeleiden van de de benodigde communicatie-activiteiten

De werkzaamheden zullen voornamelijk in 2023 plaatsvinden. Voor 2022 zal het beperkt zijn tot opstarten van de werkzaamheden.

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

Dit ben jij

Je denkt out of the box en in creatieve oplossingen. Je bent een organisatietalent, kan zaken goed zelf plannen en uitvoeren. Tegelijkertijd kan je ook op tijd en professioneel opdrachten uitzetten bij externe leveranciers en dat proces effectief begeleiden. Je hebt ervaring met het opstellen van een jaarverslag en het begeleiden van externe evenementen.

  • minimaal 3 jaar werkervaring als communicatieadviseur, in de afgelopen 5 jaar
  • een afgeronde opleiding afgerond waarin communicatie centraal stond
  • aantoonbare ervaring met communicatie advisering bij de overheid

We beginnen met 16 uur per week. 1 januari 2023 zal er een overleg zijn over de uitbreiding van de uren.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners