Interim Communicatieadviseur #KRTZ6095799

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 december 2020
Reageren tot 6 december 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 65 per uur
Branche Gezondheidszorg I Welzijn
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

We zijn op zoek naar een breed inzetbare communicatieadviseur die ingezet kan worden voor communicatieadvies en -uitvoering. De programma’s binnen het cluster houden zich bezig met medisch-wetenschappelijk onderzoek. Je gaat werken voor verschillende programma’s, zoals de evaluatie van het brede subsidieprogramma en programma’s over zeldzame ziekten.
Je voert de communicatieactiviteiten uit die moeten plaatsvinden in het kader van de evaluatie van het brede programma. Dit gaat concreet om de organisatie van en het plannen van de invulling van een aantal webinars, het samenstellen en coördineren van een digitaal magazine en het vormgeven van de aanbieding  van verschillende middelen aan onze opdrachtgever. Ook ben je verantwoordelijk voor een aantal reguliere werkzaamheden, zoals de productie van onze digitale nieuwsbrief. Dit houdt in, de voorbereiding van de content in tekst en beeld en van de eindredactie. Kortom, we zoeken een ervaren communicatieadviseur die conceptueel en analytisch kan denken, maar ook kan organiseren en uitvoeren. Met veel ervaring op het gebied van gezondheidszorg en onderzoek. Een coöperatieve teamspeler met initiatief en lef, die flexibel inzetbaar is en zich snel kan inwerken.

Eisen waaraan je moet voldoen

1. Een afgeronde opleiding op minimaal bachelor-niveau, richting Communicatie;
2. Aantoonbare werkervaring met het schrijven van interviews, nieuwsberichten en andere informerende teksten;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare communicatie-werkervaring in en/of met diverse domeinen zoals wetenschap en zorg.
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met uitvoering en coördinatie van multimediale communicatieprojecten;
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar binnen een soortgelijke organisatie zoals kennisorganisaties, ziekenhuizen.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 apr 2024    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners