Interim Communicatieadviseur ICT #KRTZ8192805

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juni 2021
Reageren tot 15 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 23 december 2021
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 70 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie heeft, in een informatiesamenleving die steeds meer digitaal wordt, de ambitie om te komen tot een wendbare en adaptieve ICT organisatie. Dit met behoud van een stabiele professionele ICT beheerorganisatie, die kan optreden als centraal aanspreekpunt waarbij elke klant met vragen om ICT functionaliteit geholpen wordt. Om daar te komen worden verschillende activiteiten en projecten in samenhang met elkaar uitgevoerd.

Het door ontwikkelen van de ICT functie van de organisatie omvat meer dan aanpassen van de organisatiestructuur en het invullen van nieuwe functies. Denk hierbij aan aanpassingen in processen, afstemming, communicatie en ontwikkeling van competenties en gedrag.

Voor zowel collega’s binnen het ICT domein als aan de ‘klant’ kant, zijn bovengenoemde belangrijke succesfactoren voor daadwerkelijke verbetering.

De opdracht
Goede, op verandering gerichte, communicatie is onontbeerlijk. Deze opdracht draagt, door het opzetten en uitvoeren van een gerichte communicatiestrategie, bij aan het realiseren van deze veranderaanpak. We zijn dan ook op zoek naar een communicatietalent die niet alleen strategisch denkt en adviseert, maar ook zelf nadrukkelijk de handen uit de mouwen steekt en de uitvoering van middelen oppakt.Met een juiste communicatiestrategie weet je collega’s mee te nemen, enthousiast te maken en een gedragsverandering in gang te zetten. Je neemt zelf actief deel aan projecten en je werkt nauw samen met de verantwoordelijke manager(s). Je signaleert wat er nodig is en hoe je je stakeholders op het juiste moment en met de juiste inzet van middelen informeert en meeneemt. 

Eisen waaraan je moet voldoen:

Wie zoeken we?
Je geeft gevraagd en ongevraagd strategisch communicatieadvies. Je werkt intensief samen met de programmamanager van ICT.

1. Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal wo bachelor niveau.
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar in het communicatiewerkveld als Adviseur.
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in het vervaardigen van ‘communicatie content’, zoals beeldbewerkingssoftware: Photoshop en / of andere creatieve / digitale vaardigheid (duidelijk aangegeven in het cv).
4. Aantoonbare werkervaring met minimaal 2 projecten waarbij je werkervaring op het gebied van ICT en communicatie samenkwam (duidelijk aangegeven in het cv).
5. Je beschikt over aantoonbare werkervaring binnen een politiek-bestuurlijke organisatie, overheid/gemeente.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Data architect, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 jun 2024    Expertise: Data architect, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 25 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners