Interim Communicatieadviseur (evenementen) #KRTZ3560153

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 juni 2022
Reageren tot 23 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Steenbergen
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 28 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste Communicatieadviseur voor evenementen

De organisatie viert dit jaar het 750-jarige bestaan van de stad en 25 jaar één gemeente. Dit bijzondere jubileum wordt het hele jaar door gevierd met verschillende feesten en activiteiten. Om dit te ondersteunen zoeken we een interim communicatieadviseur met een voorliefde voor evenementen.

De opdracht
Een groep van 40 vrijwilligers en de projectorganisatie van het jubileumjaar hebben een indrukwekkend en bruisend programma samengesteld dat nog loopt tot het einde van dit jaar. Denk aan een sportfeest, Burendag, etc en een spetterend eindfeest. 

Van de Communicatieadviseur wordt verwacht dat hij of zij samen met de projectorganisatie ervoor zorgt dat alle activiteiten de bekendheid en aandacht krijgen die zij verdienen. Het mag geen inwoner ontgaan dat 2022 een jaar van feest en verbinding is. De opdracht is voor maximaal 28 uur per week tot en met december 2022. Doordat er piek en dal-momenten zijn, is er de ene week meer en de andere week minder inzet nodig.  

Eisen:

We zoeken een enthousiaste interim communicatieadviseur die:

  1. HBO werk- en denkniveau heeft;
  2. Flexibel is;
  3. Van aanpakken houdt;
  4. Ervaring heeft met het communicatief ondersteunen van evenementen;
  5. Het leuk vindt om samen te werken;
  6. De gemeente een warm hart toedraagt.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 jun 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2022    Expertise: Android developer
Locatie: Utrecht, Remote    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2022    Expertise: Business development manager, Consultant, Business Consultant, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 28 jun 2022    Expertise: Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners