Interim Communicatieadviseur Energietransitie #KRTZ4821409

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 november 2020
Reageren tot 5 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 65 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

We zijn op zoek naar een doortastende hands-on communicatieadviseur met ervaring binnen de energietransitie en duurzaamheidsonderwerpen. Een creatieve adviseur die vanuit de adviserende rol binnen het programma van de Energiestrategie van beide gemeenten uitvoering geeft aan de communicatietaken zoals bijvoorbeeld het schrijven van teksten op de website, social-media en persberichten en bijvoorbeeld het voorbereiden van bijeenkomsten en participatietrajecten. Je werkt zelfstandig, proactief en bent breed inzetbaar. Je weet strategie te vertalen in concrete adviezen en acties met passende middelen. Je werkt samen met de thema verantwoordelijken binnen de programmateams van beide gemeenten, waaronder de communicatieadviseur van de Lokale Energiestrategie, de programmamanagers, projectleiders en projectondersteuning binnen het team ruimtelijke advisering van RO.

De werkzaamheden

  • Je hebt een signalerende rol voor de interne communicatie over de energietransitie en voert de interne communicatie ook uit.
  • Je haalt landelijke informatie over de energietransitie van buiten naar binnen en vertaalt deze naar passende informatie voor onze organisatie.
  • Je organiseert participatietrajecten.
  • Je geeft vorm aan de communicatie naar onze stakeholders (denk daarbij aan inwoners, bedrijven en ketenpartners).
  • Je bent medeverantwoordelijk voor alle communicatie over jouw onderwerpen van de energietransitie.
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de projectleider, programmamanager en communicatieadviseur en kan aansturing geven aan de projectondersteuning.
  • Je voert de acties die nodig zijn om de communicatiedoelen te halen zelfstandig en in teamverband uit.
  • Je kan op B1 niveau schrijven.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Uiterlijk beschikbaar per 16 november 2020;
2. Een afgeronde opleiding Communicatie op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur in de afgelopen 5 jaar;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur binnen het vakgebied Energietransitie in de afgelopen 5 jaar;
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners