Interim Chief Information Security Officer CISO #KRTZ8015421 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Chief Information Security Officer CISO #KRTZ8015421

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 oktober 2020
Reageren tot 9 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amersfoort
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Chief Information Security Officer CISO

Informatie over de opdracht

Jij bent verantwoordelijk voor een up-to-date en werkbaar informatiebeveiligingsbeleid en –plan en controleert op de werking en de naleving ervan.

Je richt het beheer van informatiebeveiliging en de daarvoor noodzakelijke processen zo in dat het college en de raad jaarlijks conform ENSIA kunnen melden dat zij in control zijn.

Je adviseert de organisatie en het bestuur onafhankelijk, zowel gevraagd als ongevraagd. Je coördineert, adviseert en rapporteert bij beveiligingsincidenten en treedt zo nodig op bij calamiteiten.

Je werkt nauw samen met de privacy functionaris en de functionaris gegevensbescherming aan een veilige informatieomgeving en zorgt dat gebruikers zich bewust zijn van de noodzaak van veilig omgaan met gegevens.

Eisen waaraan je moet voldoen

– In het bezit van certificaten zoals CISSP, CISM, CISA, CRICS, ISO27001 Practioner.
– Aantoonbare kennis van en ervaring met de Baseline Informatiebeveiliging voor Nederlandse Gemeenten (BIG), Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) en de ISO 27001/27002.
– Aantoonbaar ervaring als CISO specialist.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners