Interim Campus Recruiter #KRTZ9545890

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juni 2021
Reageren tot 13 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Techniek | Engineering, Bouw | Vastgoed
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn wij op zoek naar een Campus Recruiter.

Jij bent als campus recruiter het gezicht van de organisatie naar studenten en starters. Wij willen de employer of choice zijn voor deze young professionals. “Millennials” en “Generatie Z”, zodra deze termen vallen weet jij precies wat er bedoelt wordt. Én jij weet vooral hoe zij denken, communiceren en (online)bewegen. Omdat jij als campus-goeroe nog met één been in het studentenleven staat weet jij precies hoe jij huidige studenten en misschien zelfs scholieren kan enthousiasmeren voor een toekomst bij de organisatie. Jij bedenkt én voert een strategie uit waardoor de organisatie een gevulde pipe-line heeft met aanstormend talent voor de toekomst.

Werkzaamheden
– Je geeft presentaties aan verschillende hiring managers van een business unit om het belang van het aannemen van starters duidelijk te maken. Omdat jij hier de specialist in bent vertel jij ook meteen jouw strategie hoe deze talenten geworven moeten worden en vooral hoe zij te behouden zijn. Deze doelgroep vergt namelijk een andere manier van aandacht en aansturing;
– Samen met de andere campus recruiter ben je verantwoordelijk voor de gehele werving en selectie voor het Graduate Programme. Je voert zelf sollicitatiegesprekken, je begeleid het proces en doet de aanbieding naar kandidaten;
– Ook ben jij verantwoordelijk voor het invullen van startersposities binnen de organisatie. Je hebt contact met de vacaturehouder en je gaat op zoek naar geschikte kandidaten;
– Je onderhoudt contact met kandidaten in onze talentpool. Dit kunnen oud-stagiaires zijn, maar ook studenten die we hebben gesproken op events. Je benadert hen voor openstaande vacatures, maar je kijkt ook naar mogelijkheden om hen warm te houden voor onze organisatie;
– Je bent verantwoordelijk voor operationele aansturing van het stagebureau. Twee stagiaires zijn verantwoordelijk voor de instroom van stagiaires en jij hebt dagelijks contact met hen over vragen of andere zaken die spelen. Ook de terugkerende de taken zoals het versturen van de feedbackformulieren en de uitvraag naar de stagebehoefte binnen de organisatie valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Eisen waaraan je moet voldoen:

– HBO werk- denk niveau; (Must)
– Enige ervaring als recruiter, zodat je weet hoe je een werving begeleid en kandidaten interviewt volgens de STAR-methodiek; (Must)
– Maximale woon-werk afstand: Randstad (Must)
– Taal: Nederlands (Must)
– Intentie tot overname: Ja

Competenties
– Je bent energiek, enthousiast en een netwerker;
– Je wordt blij van contact met studenten en starters;
– Je vindt het leuk om in een klein team nauw samen te werken met elkaar
 

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners