Interim Campus Recruiter #KRTZ0394416

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 januari 2020
Reageren tot 13 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie 's-Hertogenbosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 72 per uur
Salaris €3.000 - 3.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Gesprekken: 21 januari vanaf 12.00 uur in Den Bosch
Zakelijke kilometers: 1000 Per 4 weken (de medewerker gaat regelmatig bijvoorbeeld beurzen, events en scholen bezoeken)

Bedrijfsinformatie
De afdeling Recruitment is vanuit het bedrijfsonderdeel HR verantwoordelijk voor alle in- en doorstroom. Dit ambitieuze team verzorgt zowel tijdelijke (inhuur) als vaste functies en kenmerkt zich door gedrevenheid, een open sfeer, ambitie om te groeien door feedback én plezier in het werk. Wat ons drijft is met onze expertise bijdragen aan de doelen van de organisatie.

Functieomschrijving
Jouw focus is het coördineren van alle campus recruitment activiteiten voor- en rondom deTraineehsip. Als Campus Recruiter is je doelstelling helder: zorgen dat er per 1 oktober a.s. weer 6 tot mogelijk 8 fantastische nieuwe trainees starten bij ons. Daarvoor hebben wij een soepel lopend proces in samenwerking met een gespecialiseerd assessmentbureau. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat we gaan starten met een nieuw programma: een operationeel traineeprofiel waarin 6 trainees specifiek worden opgeleid als operationeel (team)manager. Allen met een technisch en- of bedrijfskundige HBO of WO achtergrond met maximaal 2 jaar werkervaring. En dat deze talenten niet makkelijk te vinden zijn weet jij als geen ander. Echter, via allerlei creatieve manieren weet jij de talenten te overtuigen dat ze voor ons en het in 2015 en 2017 uitgeroepen beste traineeship van de Benelux moeten kiezen! Bijvoorbeeld door deelname aan events, beurzen, challenges en inhouse dagen.

Verder kun je meedenken over de meest effectieve manier van werven en selecteren van onze nieuwe trainees. Met jouw kennis en ervaring kun je ons van advies voorzien en in samenwerking met ons assessmentbureau komen tot een optimale planning en werving & selectieplan dat je zélf gaat uitvoeren. Onze huidige trainees helpen je daar graag bij en zetten zich graag in op events, beurzen of inhouse dagen. Je wordt volwaardig lid en bent een belangrijk onderdeel van het recruitmentteam dus je hebt genoeg hulp en sparringpartners om je heen!

Deze uitdagende en brede rol vraagt om minimaal een afgeronde HBO-opleiding, aangevuld met minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als Campus Recruiter (corporate). Je hebt ruime en aantoonbare ervaring met online (social media) kanalen, searchen, selectiemethodieken en uiteraard actuele kennis van de arbeidsmarkt. Je bent altijd op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties binnen ons vakgebied en je ziet continu mogelijkheden om innovaties op te nemen, zodat wij altijd ons doel na kunnen streven: door onze expertise bijdragen aan de doelen van de organisatie.

Bovenal ben je een echte specialist, harde werker, doorzetter en verbinder. Relatiemanagement, oplossingsgericht recruiten, continu blijven ontwikkelen en innoveren in een lastige arbeidsmarkt: dat typeert jou. Je voelt je daarnaast betrokken bij de organisatie, bent zowel online als offline een echte ambassadeur en zet daar jouw eigen kanalen voor in. Het hebben van directe contacten met studie-en studentenverenigingen, Hogescholen en Universiteiten is een absolute pré! Daarnaast ben je creatief in het bedenken van (andere) methoden om tot de juiste nieuwe trainees te komen.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 5 aug 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 jul 2024    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Amersfoort    Uiterste reactiedatum: 15 jul 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 14 jul 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners