Interim Campagnemanager financiële producten #KRTZ6751779

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 november 2022
Reageren tot 16 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zeist
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 april 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Bank- | verzekeringswezen

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Jouw functie
Je gaat als campagnemanager aan de slag voor onze grootste klant. Je geeft advies en zorgt er samen met collega’s voor dat projecten naar tevredenheid en volgens afspraak worden gerealiseerd. Dit doe je vanuit een stevige visie waarbij je klantbeleving centraal zet. Je werkt datagedreven en denkt vanuit de doelgroep en het merk. We hebben geen commercieel doel maar gaan wel voor resultaat. Jij bent succesvol als werkgevers en deelnemers het product beter begrijpen en op het goede moment de juiste acties ondernemen.

Je taken zijn gevarieerd. Zo ga je de ene keer aan de slag met de communicatie over indexatie, en maak je met collega’s een plan voor een introductie van de nieuwe regeling. Een andere keer werk je aan een campagne om e-mailadres te werven. Of je analyseert hoe de klant de klantgroep werkgevers nog beter kan bedienen, waarbij je flink de data induikt en tot een advies komt.

 

  FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

  Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde (online) marketing- en/of communicatie opleiding op hbo-niveau.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als marketing- en communicatieadviseur.
  • Ervaring in de financiële sector is een pré.
  • Je hebt kennis van en aantoonbare ervaring met online marketing- en communicatiecampagnes en tooling, je bent analytisch ingesteld en data gedreven.
  • Je bent gewend marketing- en communicatieprojecten te initiëren en aan te sturen. Dat doe je gestructureerd en planmatig. In jouw aanpak staat de klantbeleving centraal.
  • Je zoekt van nature makkelijk de samenwerking op. Je kunt goed luisteren en houdt je staande in een grote en complexe organisatie waarin je met verschillende belangen te maken krijgt.
  • Je hebt ervaring met het werken voor externe klanten, je bent een professionele adviseur en daardoor een volwaardig gesprekspartner op alle niveaus.
  • Je bent nieuwsgierig, proactief, een zelfstarter én resultaatgericht. Je bent kortom een strategisch denker én een doener die met z’n voeten in de klei staat.
  • Beschikbaar per 1 december 2022, later is bespreekbaar

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
  Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
  Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

  Onze partners