Interim Businesscontroller #KRTZ1516456

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 april 2021
Reageren tot 7 april 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Algemene omschrijving
Wij zoeken een ervaren Businesscontroller. Je adviseert team- en afdelingsmanagers over hun brede business control en alle belangrijke ontwikkelingen binnen de teams en afdeling. Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering zoals financiën en personeel.  Je hebt ervaring in de advisering aan teams in het fysieke domein en met name de teams die werkzaam zijn binnen het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Je hebt  ervaring in de advisering en toetsen van bestuurlijke voorstellen voor het college en raad.  Je hebt geadviseerd en bijgedragen aan het opstellen van de onderdelen (risicomanagement, formatie en investeringen) voor een afdeling Openbare Ruimte die nodig zijn voor de P&C cyclus (kadernota, begroting, jaarrekening, managementrapportages).  

Specifieke taken en verantwoordelijkheden
1. Advisering teams van de afdeling Openbare Ruimte over hun brede bedrijfsvoering;
2. Bijdragen leveren aan diverse projecten in de verdere doorontwikkeling van de afdeling Openbare Ruimte zoals een traject basis op orde in de vastgoedgoedadministratie.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als adviseur binnen een afdeling Openbare Ruimte bij een gemeente van meer dan 90.000 inwoners;
4. Aantoonbare werkervaring met advisering bestuurlijke voorstellen voor het college en raad, die door teams binnen een afdeling Openbare Ruimte zijn opgesteld;
5. Aantoonbare kennis en werkervaring van/met Lias;
6. Aantoonbare kennis van het BBV;
7. Aantoonbare kennis van Key2Financien.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Informatie architect, Solution Architect, JAVA developer, Frontend developer, Backend developer, Overig (ICT - Web development), Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Heerlen    Uiterste reactiedatum: 25 feb 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 22 feb 2024    Expertise: Online marketeer, Marketeer

Onze partners