Interim Business IT analist #KRTZ1244087

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 november 2020
Reageren tot 15 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Algemene omschrijving In de uitdagende rol van business IT regisseur ben je verantwoordelijk voor het applicatie-landschap van het sociaal domein. In deze coördinerende rol werk je nauw samen met 4 functioneel beheerders van onder andere de suite4sociaaldomein van Centric. Je werkzaamheden variëren van tactische tot operationele aard. Je kunt je collega functioneel beheerders ondersteunen in hun werk en coördineert benodigde kennis, inzet en capaciteit binnen het domein. Als business IT regisseur beweeg jij je gemakkelijk in de organisatie. Je bent de linking-pin tussen IT en de interne klant met al hun vragen. Je weet deze vragen te beantwoorden en te vertalen naar IT-oplossingen. Het doel is om IT zo effectief en efficiënt mogelijk te laten aansluiten op de bedrijfsprocessen. Je werkt hierbij nauw samen met drie collega regisseurs op andere domeinen en met de collega’s van het team Informatiemanagement en het team ICT.

Binnen je vakgebied volg je de korte- en lange termijn ontwikkelingen en adviseer je de business bij aanschaf, ontwikkeling en inrichting van IT systemen. In deze rol fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de interne klant bij (complexe) problemen en projecten. Daarbij is het belangrijk dat je de complexe IT materie en jargon helder kan overbrengen. Verder voer je de regie over de (door)ontwikkeling van processen en applicaties binnen jouw domein. Samen met je collega functioneel beheerders ben je verantwoordelijk voor de levering van producten en diensten aan de klant. Je bent analytisch sterk en combineert dit op innovatieve wijze door dwarsverbanden te leggen tussen verschillende disciplines. Je bent op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied, hebt ervaring met berichtenverkeer en koppelingen. Zo weet je bijvoorbeeld ontwikkelingen als common ground te vertalen naar het sociale domein. Je bent oplossingsgericht en signaleert kansen voor de klant zonder de belangen van het team uit het oog te verliezen. Vanuit je coördinerende rol binnen het team zorg je voor afstemming en samenwerking met overige stakeholders zoals onder andere informatiemanagement, inkoop, ICT, projectleiders en leveranciers.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met met het functioneel beheer van informatiesystemen in het sociaal domein van een gemeente;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de ontwikkeling en het beheer van koppelingen en gegevensuitwisseling;
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een coördinerende functie.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Roermond    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Schiphol    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Bouwplantoetser, Overig (Projectmanagement), Werkvoorbereider
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 mei 2024    Expertise: Projectmanager, HRM adviseur, Overig (Projectmanagement), HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 20 mei 2024    Expertise: Data analist, Data architect, Data engineer, Data consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)

Onze partners