Interim Business Controller #KRTZ8366091

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 25 maart 2020
Reageren tot 5 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Bosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Salaris €4.500 - 5.000 €4.000 - 4.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Team control is een relatief klein team van 8 medewerkers. Onder leiding van de controller en met collega's ondersteun je de uitvoering van beleid door het monitoren, analyseren en  duiden van de stand van zaken op de vele doelstellingen van de eenheid en diens onderdelen. Het team is groeiende van operational control naar integrale control. 

Je analyseert de resultaten en effecten van de uitvoering door monitoring en evaluatie. Je adviseert over bijsturing en levert ook zelf (deel)producten en beantwoordt informatieverzoeken, waarbij je uit diverse specialistische methoden en technieken kiest. Je bent in staat om zelfstandig onderwerpen en/of producten op te pakken en af te ronden en je bevordert hierin ook de deskundigheid van collega's.  Je analyseert de prestaties van de operatie en het gemandateerde beheer aan de manager en rapporteert hierover.

De controller en het hoofd staf zijn eindverantwoordelijk voor de op te leveren (deel)rapportages, annotaties en sturings- en verantwoordingsoverzichten. Eindverantwoordelijk op de integrale sturing is de manager. 

In goede samenwerking met andere afdelingen lever je een bijdrage aan het vaststellen van de regionale doelstellingen vanuit de landelijke prioriteiten en vanuit het Regionaal Beleidsplan. In nauwe samenwerking met de andere stafafdelingen, bijvoorbeeld met Communicatie en Bestuursondersteuning, stel je (delen van) het jaarverslag op, evenals (delen van)  het bedrijfsplan.

Daarnaast verzorg je stuur- en verantwoordingsrapportages waarin de landelijke prioriteiten (interne) bedrijfsvoeringthema's gemonitord worden. Je bereidt de voortgangs- en managementgesprekken voor. Het management geef je proactief gevraagd en ongevraagd advies. Je ondersteunt bij audits en kwaliteitsprojecten ten behoeve van leren en verbeteren.

Eisen

  1. Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, richting (Bedrijfs)economie, Bedrijfskunde, of een andere relevante richting;
  2. In de afgelopen 10 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring als Businesscontroller, of gelijkwaardig (gelijkwaardig is met de werkzaamheden zoals benoemd in het functieprofiel);
  3. Minimaal 2 jaar werkervaring met het ondersteunen-, of uitvoeren van audits en kwaliteitsprojecten binnen Business Control
  4. Werkervaring met het uitvoeren, monitoren en analyseren (van effecten en resultaten), van reeds bepaalde doelstellingen;
  5. Werkervaring met adviseren op bijsturing van processen;
  6. Werkervaring met het beantwoorden van informatieverzoeken, waarbij je diverse specialistische methoden en technieken kiest;
  7. Kennis van- of werkervaring binnen grote (1000+) publieke (overheid)organisaties;
  8. Werkervaring met het verzorgen van stuur- en verantwoordingsrapportages en het voorbereiden van hieruit vloeiende voortgangs- en managementgesprekken.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners