Interim Business Controller #KRTZ6585302

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 26 maart 2020
Reageren tot 5 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Apeldoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 90 per uur
Salaris €5.000 - 5.500 €4.500 - 5.000 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Bij welke zaken moet de organisatie de schaarse capaciteit inzetten? Hoeveel overuren draaien medewerkers? etc? Als business controller zit jij er bovenop. Dankzij jouw analyses weten wij of we goed op koers liggen om onze doelen te behalen, weten we waar de risico’s liggen en waar we extra prioriteit aan moeten geven. We zoeken een communicatief sterke collega die zijn/haar mening durft te ventileren en het leuk vindt mee te helpen bouwen aan het professionaliseren van de afdeling control. Kom jij ons team versterken?

Wat ga je doen?

Als business controller analyseer jij de prestaties op allerlei terreinen. Klinkt breed hè? Dat is het ook! De organisatie heeft veel verschillende doelen en ambities. Hierbij moeten keuzes gemaakt worden omtrent de inzet van de schaarse capaciteit en middelen. Dit maakt jouw baan heel gevarieerd en maatschappelijk relevant.

De Afdeling Control is in ontwikkeling. Van ondersteuning van het management naar partner van dat management. We zijn op meerdere terreinen in beweging: van een grotere rol bij de planvorming (vaststellen regionale en landelijke prioriteiten en het jaarplan) tot een betere duiding van de informatie op de uitvoering en meer proactief gevraagd en ongevraagd advies geven over mogelijke bijsturing (o.a. via managementgesprekken). Op al deze terreinen word je ingezet.

Wat doet een business controller? Een business controller bekijkt de organisatie of een deel daarvan door een financiële bril en is daarbij vooral gericht op het behalen van efficiency en kostenbesparingen. Dit doe je door het controleren en analyseren van cijfers en het doen van verbetervoorstellen, het uitvoeren van complexe analyses en het hierover rapporteren en presenteren. Je signaleert financiële verbeterpunten en op basis hiervan kom je met oplossingen.

Eisen

  1. Minimaal een HBO opleiding afgerond met diploma, richting bedrijfseconomie, organisatiekunde.
  2. Minimaal 3 jaren ervaring in de functie van business controller, of vergelijkbaar.
  3. Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
  4. Ervaring in het coachen van collega's, teamleden.
  5. Minimaal 6 maanden (recent) ervaring binnen een overheidsorganisatie.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners