Interim Business Controller #KRTZ8478960

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Reageren tot 14 januari 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zeist
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Bank- | verzekeringswezen

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Krijg jij energie van het inbedden van de P&C cyclus door het opstellen van methodiek en detailplanningen voor de producten en capaciteit? En wil je meedenken en helpen bij het wijze waarop we deze P&C cyclus onderdeel gaan maken van de standaard werkwijze voor het team Business Control? Dan zijn wij op zoek naar jou. Daarnaast zal je gevraagd worden te ondersteunen bij inhoudelijke vraagstukken op het vlak van corporate control.

Gegeven de veelheid aan vraagstukken op het vlak van financiële besturing van de organisatie en de beschikbare capaciteit in binnen het team Business Control is de volgende opdracht ontstaan.

Maak voor het team Business Control op basis van de deelproducten een detailplanning van de P&C cyclus en ontwikkel een capaciteitplanning tool waarmee de veelheid van vraagstukken (buiten de P&C cyclus) eenduidig geprioriteerd en in de tijd gepland kan worden. 

De detailplanning dient handzaam te zijn met een zichtbare samenhang tussen (planning van) producten waarmee efficiënt gewerkt kan worden vanuit een eenduidige communicatie.

De capaciteitsplanning tool moet gebruiksvriendelijk zijn, wekelijks kunnen worden gebruikt en de volgende doelen dienen: 

  • – op basis van een uitgewerkt voorstel (format) worden capaciteits- en/of  inhoudelijke vraagstukken ingediend en besproken,
  • – capaciteitsvraagstukken worden in de tijd geprioriteerd,
  • – voortgang op lopende vraagstukken wordt – by exception – besproken en waar nodig worden aanpalende besluiten voorbereid om doelstellingen te realiseren.

Eisen waaraan je moet voldoen:

  • – Je bent per direct beschikbaar voor 40 uur in de week
  • – Je hebt relevante werkervaring (3-5 jaar) met het opzetten van capaciteitsplanningen & productplanningen en de tooling daarop.
  • – Je hebt leidinggevende ervaring/ weet een team aan te sturen vanuit ervaring.
  • – Je bent nauwkeurig, analytisch, gedetailleerd en zelfstandig.
  • – Ervaring in de financiële dienstverlening.

Ben jij in staat om ons te helpen bij het plannen, structureren en organiseren van de P&C-producten in het belang van een goede financiële besturing? En heb je daarnaast ook relevante inhoudelijke ervaring op het vlak van corporate control? Dan kom ik graag met jou in contact.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 19 mei 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 5 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2024    Expertise: Overig (Administratief)

Onze partners