Interim business analist met affiniteit met marketing en e-commerce #KRTZ549493

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 augustus 2023
Reageren tot 16 augustus 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Veghel
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2023
Aantal uur 32 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Retail
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Onze opdrachtgever (een groothandel) is druk met allerlei verbeterslagen op softwaregebied. SAP, Salesforce, Akeneo, Magento zijn daarvan de belangrijkste.

Als Business Analist Marketing & E-Commerce houd jij je bezig met het adviseren van alle business binnen Marketing, CRM en E-Commerce en het registreren van het inrichten, verbeteren en optimaliseren van de interne bedrijfsprocessen en procedures.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van onze webshop- en CRM-propositie. Je zorgt samen met het team en de business voor het bedenken, bespreken en beschrijven van nieuwe functionaliteiten voor onze webshop en website. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de development-oplossingen en bent het ‘inhoudelijk geweten’ van onze E-Commerce-, Marketing en CRM-systemen.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan onder meer uit het:

  • ondersteunen van stakeholders in het verifiëren en inventariseren van wensen en behoeftes rondom vernieuwing of verbetering van processen en functionaliteiten;
  • functionele specificaties uitschrijven in userstories vanuit de business requirements;
  • verzorgen van een goede documentatie van nieuwe functionaliteiten, zodat interne stakeholders en externe partijen hiermee aan de slag kunnen;
  • toevoeging van detail en inschattingen aan de items op de Product Backlog, in samenwerking met de Product Owner;
  • overdragen van bedoelde functionaliteit naar technische partners;
  • analyseren van problemen en het aandragen van verbetervoorstellen.

 

Daarnaast ontstaan er uit de nog te maken verbeterslagen waarschijnlijk mooie projecten waar jij ook nog een belangrijke rol in kunt vervullen.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners