Interim Business Analist #KRTZ3036631

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 1 december 2022
Reageren tot 2 december 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 24 februari 2024
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, ICT

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdrachtomschrijving
Never a dull moment” op het persoonsgebonden budget (pgb)- dossier!

Wil jij een bijdrage leveren aan de uitwerking professionalisering van de beheerorganisatie PGB2.0? Vind je het leuk om bij een programma te werken en de verbinding te zoeken tussen de verschillende belanghebbenden? En houd je van een uitdaging in een dynamische omgeving? Kom dan de Programmadirectie PGB versterken! Voor dit programma zijn wij op zoek naar een Business Analisten.

De opdracht
Voor het programma zoeken wij een ervaren Business Analist. Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van informatie en voor het overbrengen en vertalen van de strategie naar concrete doelen.

Gewenste profiel
De kandidaat is een gedreven Business Analist die gewend is met meerdere multidisciplinaire teams te opereren en als spin in het web zeer nauwe banden onderhoudt met alle interne en externe stakeholders binnen het programma. De kandidaat is pro-actief en een bruggenbouwer.

De kandidaat is bedreven in het snel schakelen tussen verschillende onderwerpen, het verwerken en combineren van informatie van interne stakeholders, en het overbrengen en handhaven van de team-overstijgende visie. Je bent instaat om de kaders te handhaven waar binnen de ontwikkelteams moeten opereren. Dit zijn bijvoorbeeld, het testmanifest, documentatiemethode en kwaliteitseisen. Daarnaast ben je in staat om vanuit technische en inhoudelijke kennis een bijdrage te verlenen aan het bepalen van de strategie en het ondersteunen van verschillende teamactiviteiten, zoals refinements en workshops.

De kandidaat beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. De kandidaat dient een grote mate van zelfstandigheid te hebben met betrekking tot het plannen, uitvoeren en bewaken van zijn/haar deelactiviteiten.

De kandidaat heeft relevante agile praktijkervaring en heeft kennis van security & privacy (privacy by design). Daarnaast heb je ervaring met het opstellen van use cases (UML), epics en user stories i.c.m. story mapping, refinement, splitting user stories, non-functionals en architectuur. Je hebt kennis en ervaring met het inhoudelijk sturen van agile teams, inclusief helder documenteren/communiceren (traceability) en ondersteunen bij refinements / TO. De kandidaat heeft ervaring in complexe Agile software ontwikkeltrajecten met meerdere ontwikkelteams en ben je in staat te coördineren tussen business analisten,PO’s, ontwikkelaars en testers. Je hebt ervaring met applicatiebeheer (service management) i.c.m. ontwikkeling. Tevens ben je bekend met Atlassian Jira en/of Confluence.

Functie-eisen
• Minimaal HBO werk-denkniveau
• Minimaal heeft ervaring in soortgelijke functie
• Ervaring met werken binnen een complexe organisatie bij voorkeur binnen de Rijksoverheid en/of zorgsector

Functie-wensen
• De kandidaat heeft ervaring met het opstellen van use cases, epics en user stories
• De kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met ontwikkeling van diverse applicaties binnen het zorgdomein
• De kandidaat heeft ervaring met het faciliteren van workshops in een complex stakeholderveld binnen de zorgsector
• Praktijkervaring met Agile project methodieken
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels als Nederlands.

Wij vragen de kandidaat bij de aanbieding een goede motivatie (max. 250 woorden) aan te leveren. Hierbij is het van belang dat aantoonbare verwijzing naar de kennis en ervaring van de functie wordt omschreven. Zonder een goede motivatie kunnen wij de aanbieding niet in behandeling nemen.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 mrt 2024
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 26 feb 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 feb 2024    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 29 feb 2024    Expertise: Consultant, Overig (Management & Consulting), Overig (Marketing)

Onze partners