Interim Business analist Digitale Leeromgeving #KRTZ2103798

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 oktober 2020
Reageren tot 5 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Apeldoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Onderwijs | Educatie
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren Business analist Digitale Leeromgeving die de digitale leer-en toetsomgevingen optimaal aan laat sluiten bij het nieuwe onderwijs.

Als Business analist Digitale Leeromgeving haal jij relevantie informatie uit het onderwijs (studenten en docenten) over blended leren en de daarbij behorende digitale leeromgevingen om daarmee het ontwikkelteam te voeden. Je vertegenwoordigt de belangen van de eindgebruiker en werkt op basis van gelijkwaardigheid nauw samen met informatiemanagers en ict-deskundigen. Je bent materiedeskundig op blended onderwijs en op de digitale leer- en toetsomgevingen. Bij voorkeur beschik je over een breed netwerk in dit werkveld of ben je in staat om deze op te bouwen.

Je bent in staat op een wat hoger abstractieniveau over het proces en de systemen te kunnen kijken. Samen met de productowner en IM-advies ben je proactief op zoek naar proces- en systeemoptimalisaties. Je onderhoudt nauwe contacten met de stakeholders van de academie en daarbuiten. Als businessanalist ben je dus in staat om d.m.v. begrip, argumentatie en motivatie stakeholders mee te nemen in het proces, om zo de stakeholders bewust te maken van het grotere geheel, en samen te zoeken naar passende oplossingsrichtingen binnen de gehele keten, passend bij de uitgangspunten "standaardisatie eenvoud en efficiency". Tevens ben jij degene die de productowner adviseert over de lopende en nieuwe ontwikkelingen en over hetgeen te prioriteren.

 • Intake van nieuwe aanvragen tav aanpassingen in de digitale leer- en toetsomgeving;
 • Analyseren van de functionele behoefte;
 • Meedenken in oplossingen;
 • Uitwerken van de oplossing  en eventueel requirements;
 • Ondersteunen van de product owner en proceseigenaar.

 • Informatie analyse;
 • Vertalen van gewenste verbeteringen naar features/user stories;
 • Opstellen requirements;
 • Requirements mapping;
 • Uitvoeren reviews.

Eisen waaraan je moet voldoen:

 1. Minimaal een afgeronde HBO opleiding, richting Bedrifjskunde.
 2. In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring als business analist.
 3. Aantoonbare werkervaring in het opstellen van business requirements.
 4. In de rol van business analist of gelijkwaardig aantoonbare kennis van en werkervaring met digitale leer- en toetsomgevingen zoals Itslearning, testvison en mediasite.
 5. Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol met het werken in complexe ketenprocessen binnen het MBO, HBO en/of WO onderwijs.
 6. Aantoonbare werkervaring binnen een scrum team vanuit de rol als business-/informatieanalist waarbij je een bijdrage hebt geleverd om oplossingen te realiseren en doelen te bereiken.
 7. Aantoonbare recente (niet langer dan 2 jaar geleden) werkervaring met analyseren en verbeteren van onderwijs logistieke processen (MBO/HBO/WO).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners