Interim Business Analist Digitale Leermiddelen #KRTZ0416674

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 oktober 2020
Reageren tot 5 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Apeldoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Onderwijs | Educatie
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren Business analist die het onderwijs ondersteunt bij het ophalen van functionele wensen en eisen op het gebied van digitale innovatieve leermiddelen zoals, XR-leermiddelen en digitale simulaties. De Business analist werkt samen met de IV-organisatie om ontwikkeling, aanschaf en beheer van deze leermiddelen te (laten) realiseren.

Als business analist haal jij relevantie informatie uit het operationele werkveld over het gewenste werkproces rondom innovatieve leermiddelen en/of het gewenste digitale leermiddelen om daarmee het ontwikkelteam te voeden. Je vertegenwoordigt de belangen van de eindgebruiker en werkt op basis van gelijkwaardigheid nauw samen met informatiemanagers en ict-deskundigen. Je bent materiedeskundig op het proces blended leren en de (didactische) werking van innovatieve digitale leermiddelen. Bij voorkeur beschik je over een breed netwerk in dit werkveld of ben je in staat om deze op te bouwen. 

Je bent in staat op een wat hoger abstractieniveau over het proces en de systemen te kunnen kijken. Samen met de productowner en IM-advies ben je proactief op zoek naar proces- en systeemoptimalisaties. Je onderhoudt nauwe contacten met de stakeholders van de academie en daarbuiten. Als business analist ben je dus in staat om d.m.v. begrip, argumentatie en motivatie stakeholders mee te nemen in het proces, om zo de stakeholders bewust te maken van het grotere geheel, en samen te zoeken naar passende oplossingsrichtingen binnen de gehele keten, passend bij de uitgangspunten "standaardisatie eenvoud en efficiency". Tevens ben jij degene die de productowner adviseert over de lopende en nieuwe ontwikkelingen en over hetgeen te prioriteren. 

 • Intake van nieuwe aanvragen tav (door)ontwikkeling van digitale innovatieve leermiddelen;
 • Analyseren van de functionele behoefte;
 • Meedenken in oplossingen;
 • Uitwerken van de oplossing en eventueel requirements;
 • Ondersteunen van de product owner en proceseigenaar.

 • Informatie analyse;
 • Vertalen van gewenste verbeteringen naar features/user stories;
 • Opstellen requirements;
 • Requirements mapping;
 • Uitvoeren reviews.

Eisen waaraan je moet voldoen:

 1. Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 2. In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring als business analist
 3. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van business requirements.
 4. Aantoonbare kennis van en ervaring met innovatie trajecten in een soortgelijke rol, dit met name op het gebied van XR toepassingen en digitale simulaties.
 5. Aantoonbare werkervaring met het werken in complexe ketenprocessen binnen een breed stakeholderveld waarin draagvlak is gecreëerd. Beschrijf duidelijk het stakeholderveld en de geboekte resultaten omtrent het creëren van draagvlak en het meekrijgen van de stakeholders.
 6. In bezit van een Agile/Scrum certificering.
 7. Aantoonbare werkervaring binnen een scrum team vanuit de rol als business-/informatieanalist waarbij je een bijdrage hebt geleverd om oplossingen te realiseren en doelen te bereiken.
 8. Aantoonbare werkervaring op het gebied van informatie/requirements analyse binnen een grote (overheids)organisatie met meer dan 1000 medewerkers.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Tarief of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners