Interim BI Analist #KRTZ8948729

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 25 oktober 2022
Reageren tot 26 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Arnhem
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 mei 2023
Aantal uur 24 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 95 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Bank- | verzekeringswezen, Zakelijke dienstverlening

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een BI Analyst. 

Verdiep jij je graag in complexe data? Ben jij bovendien communicatief sterk en trek je het maken van dashboards graag naar je toe? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken! Bij ons krijg je de kans om samen te bouwen aan een toekomstbestendig datalandschap.

We brengen je verder

Als Business Intelligence Analyst kom je te werken binnen het BI Expertise Center, dat twee jaar geleden is opgericht om de organisatie nog meer datagedreven te laten werken. Momenteel zitten we middenin een transitie van QlikView naar Power BI. Dit doen we door het dataplatform opnieuw op te bouwen en daar PowerBI diensten op aan te bieden. Jij werkt actief mee aan de opbouw van een nieuw dataplatform in een van de Agile/Scrum teams. Als BI Analyst ga je een belangrijke bijdrage leveren aan deze ontwikkelingen. Ook ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de door de klant gewenste managementinformatie via datamarts en Power BI datasets. Je schakelt op proactieve wijze tussen Business en IT waarbij je bijdraagt aan de opbouw van het nieuwe dataplatform. Verder ga je aan de slag met het vertalen van de behoeften van de interne klanten naar praktische BI oplossingen.

Jouw werkzaamheden omvatten: het inventariseren van de informatiebehoefte en bedrijfsprocessen, het ontwerpen van datamodellen, het opstellen van een functioneel ontwerp, het valideren van datamarts Hiervoor is ervaring met stermodellering en SQL-oplossingen van groot belang.

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

Jouw profiel Je bent een allround specialist binnen het data vakgebied met een sterk analytisch vermogen en iemand die graag inzichten deelt in een team. Je toont initiatief in het meedenken over vernieuwingen en het realiseren van BI-oplossingen. Je bent een goede luisteraar die in staat is zich in te leven in de interne klant, informatievragen te identificeren, te analyseren en te vertalen naar technische oplossingen. Daarnaast bezit je analytisch vermogen en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Je hebt er plezier in om met anderen samen te werken, kunt goed zelfstandig werken en vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen:

  • Maximaal uurtarief €95,- all-in (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met SQL;
  • Kennis van gangbare BI modelleringstechnieken Stermodelleren;
  • Analytisch sterk, flexibel, oplossingsgericht en gedreven;
  • Ervaring met werken in Agile/Scrum teams;
  • Ervaring met Power BI en DAX is een Pré;
  • Hybride werken mogelijk, wel minimaal 1 á 2 dagen op kantoor aanwezig zijn (Arnhem).

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners