Interim Allround HR Adviseur – Utrecht #KRTZ8934986

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 augustus 2023
Reageren tot 23 augustus 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 18 juli 2024
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Allround HR Adviseur (36 uur)

Locatie: Utrecht
Startdatum: 18 september 2023
Einddatum: 10 maanden
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Ja
Projectdetachering mogelijk: Ja, salarisindicatie obv 36 u p/w

Uiterste reactiedatum: 24 augustus 2023 om 16:00 uur

De allround (operationeel) HR Adviseur maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. Dit is een multidisciplinair team dat het MT en leidinggevenden (integraal) adviseert en faciliteert bij vraagstukken op terrein van organisatieontwikkeling, business control, HR, communicatie en processen.

Over deze opdracht

Wij zijn op zoek naar een allround HR adviseur op operationeel niveau. Als HR-adviseur ben je onderdeel van het HR-adviesteam. Het team bestaat uit een HRondersteuner en 3 HR adviseurs. Vanuit het hoofdkantoor is ook een recruiter aangesloten. Dit team waarborgt dat HR gesprekspartner is voor de verschillende niveaus (bestuur, management en medewerkers) en dat er voor elk type gewenste HR-ondersteuning en –advies en adequate adviescapaciteit en –kwaliteit aanwezig is.

Als HR-adviseur adviseer, ondersteun en begeleid je de organisatie met betrekking tot de ontwikkeling en de toepassing van instrumentarium op het gebied van HR. Je geeft advies aan het management over personele en organisatorische aangelegenheden. Daarnaast ondersteun je de leidinggevenden in praktische zin bij de diverse HR-vraagstukken, bijvoorbeeld rondom ontwikkeling en mobiliteit, duurzame inzetbaarheid, ontslag en arbeidsvoorwaarden. Ook ongevraagd kunnen ze rekenen op jouw advies. De uitwerking en advisering over het te voeren personeelsbeleid is gebaseerd op de CAO, het personeelsreglement en de beleidsrichtlijnen. Aankomend jaar staan met name de uitrol van Strategische Personeelsontwikkeling en reorganisatie van de financiële administratie en de bedrijfsvoeringorganisatie centraal. Je dient beschikbaar te zijn voor minimaal 32 en maximaal 36 uur per week.

 

FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

  • Relevante, afgeronde HBO- opleiding op het gebied van Personeelsmanagement
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol binnen een complexe, bestuurlijke omgeving.
  • Aantoonbare kennis en ervaring met HR wet- en regelgeving, richtlijnen, rechtspositie en recente jurisprudentie op HR-werkterrein.
  • Affiniteit en kennis van re-integratiebegeleiding/Poortwachter. 
  • Aantoonbare kennis en ervaring met het begeleiden van reorganisaties binnen de overheid.  
  • Aantoonbare kennis en ervaring met HR wet- en regelgeving, richtlijnen, rechtspositie en recente jurisprudentie op HR-werkterrein binnnen de overheid.  

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie obv 36 uur p/w.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners