Interim Agile Service Deliverymanager #KRTZ8692498

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 23 mei 2022
Reageren tot 24 mei 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 24 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 90 per uur
Branche Zakelijke dienstverlening

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

We zijn op zoek naar een Agile Service Deliverymanager.

Als Agile Service Deliverymanager vervul je een prominente rol in alle noodzakelijke stappen die moeten worden genomen om de (omvangrijke) IT-opdrachten, conform de verwachtingen van belangrijke stakeholders (business) te laten verlopen.

De functie:
De functie van Agile Service Deliverymanager verwijst naar alle noodzakelijke stappen die moeten worden genomen om de effectieve levering van IT-services aan stakeholder(s) te garanderen. In deze functie ben je samen met de Productstream Owner, het Definitie- en het Productteam verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en opleveren van dataproducten zoals datawarehouses, dashboards en analysemogelijkheden met behulp van moderne data-architectuur en tooling. Dit doe je in nauwe samenwerking met de verschillende stakeholders. Je betrekt de stakeholders proactief en zorgt voor commitment van hen. Je levert een bijdrage in de budgettering, stuurt op de planning en wijst de functionaliteiten toe die dienen te worden ontwikkeld. Je werkt nauw samen met verschillende business product owners en ontwikkelaars door het organiseren en faciliteren van scrum rituelen (onder meer stand-ups, ideation, refinements, retrospectives). Je geeft leiding aan het Definitieteam, onderhoudt de bijpassende backlog en in geval van impediments zorg je voor het (laten) oplossen ervan.

Eisen:

  • Voor een succesvolle invulling van de functie heb je minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Safety, als Agile Projectmanager of (Technical) Product Owner. Affiniteit met IT is een must. Je werkt graag doel- en resultaatgericht. Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en klantgericht. Je krijgt energie van het werken in een complexe organisatie en je vindt het leuk om intern draagvlak te creëren. Je weet vertrouwen en afstemming tussen mensen te realiseren. Tot slot leg je makkelijk contact en weet je mensen op een positieve manier te overtuigen.

  • Minimaal HBO (bachelor opleidingsniveau);

  • Minimaal 5 jaar ervaring in de Agile manier van werken (Scrum/KanBan);

  • Je hebt uitstekende vaardigheden op het gebied van stakeholdermanagement;

  • Je durft beslissingen te nemen en bent resultaatgericht;

  • Je hebt sterke analytische vaardigheden;

  • Je bent flexibel, een motivator en een enthousiaste teamspeler;

  • Je bent empathisch en servicegericht;

  • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk). Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners