Interim Afdelingshoofd team Belastingen #KRTZ2467324

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 21 oktober 2022
Reageren tot 25 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Leeuwarden
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 mei 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

In deze functie geef je leiding aan de afdeling Belastingen en draag je zorg voor het realiseren van de doelstellingen van de afdeling, de ontwikkeling en functioneren van het personeel en een adequate bedrijfsvoering. Je stuurt op proces, inhoud en financiën. Tevens heb je een sturende rol in het vormgeven van de veranderingen binnen het Shared Servicecentrum. Focus is op de afdeling! 

Je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van de externe en interne dienstverlening m.b.t. de belastingheffing, WOZ-waardering en invordering. Daarnaast neem je beslissingen over strategische en beleidsmatige onderwerpen. Je draagt zorg voor het stroomlijnen van de bedrijfsvoering, het garanderen van de kwaliteit. Je focus ligt op de aansturing en coaching van het personeel. Voor de inhoud word je ondersteund door een Coordinator Woz en een coordinator Heffen en Invorderen en een aantal staffunctionarissen.

Als hoofd belastingen ben je in staat sturing te geven aan de te behalen doelen en deel resultaten en daarin ook de juiste prioritering, je mensen te stimuleren en te enthousiasmeren. 
Je kan bruggen bouwen, consensus bereiken en een koers uitzetten. Jij weet het beste uit je mensen te halen maar je kan waar nodig ook besluiten nemen en resultaten neerzetten. Je hebt een focus op klantgerichtheid, innovatiekracht en je hebt een voorbeeldfunctie in het neerzetten van de gewenste organisatiecultuur.

 

FUNCTIE EISEN- EN WENSEN:

  • Je beschikt over WO werk en denkniveau aangevuld met affiniteit met processen/wet en regelgeving van gemeentelijke belastingen
  • Daarnaast heb je ruime leidinggevende ervaring, ervaring met veranderopgaven/transities en kun je gemakkelijk schakelen tussen niveaus en disciplines. 
  • Je hebt oog voor de ontwikkeling van de medewerkers. Je bent in staat om effectief leiding te geven en krachtig richting en sturing te geven. 
  • Je bent in staat een complexe rol te vervullen met vele (politieke) krachtenvelden

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 30 jun 2024    Expertise: Teamleider, Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, WMO consulent, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)
Locatie: Leiden    Uiterste reactiedatum: 27 jun 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Leiden    Uiterste reactiedatum: 1 jul 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners