Interim Adviseur Online Communicatie #KRTZ0871587

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 februari 2023
Reageren tot 9 februari 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 juni 2023
Aantal uur 24 uur, 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdrachtomschrijving

De adviseur online communicatie die wij zoeken, helpt ons de impact en het bereik te vergroten. Door het toegankelijk te maken voor een breed publiek, van belangstellenden tot experts, en aan de hand van (bezoek)cijfers de voortgang daarin te meten. Door het in de maatschappelijke en bestuurlijke actualiteit te plaatsen. Door creatief te zijn en het lef te hebben om minder vaak gebruikte of gloednieuwe communicatiemiddelen voor te stellen.
Door overtuigingskracht te hebben, gebaseerd op vakkennis. En door de kwaliteit van onze uitingen op een hoog peil te houden.
Dat betekent dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen de digitale overheid en die weet te benutten voor onze organisatie. Dat je weet wat de eis van digitale toegankelijkheid met zich meebrengt, dat je gebruikersonderzoek kan doen en onze vindbaarheid kan vergroten. SEO, PIWIK, Hippo, Drupal maar ook sociale media: het zijn voor jou bekende systemen en middelen.

Beeld speelt in onze publicaties een steeds belangrijker rol. De adviseur online communicatie weet samen met experts, zowel van binnen als van buiten de organisatie, de ideale mix van figuren en infographics, video en animatie te vinden om onze boodschap te versterken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede taalbeheersing hebt, makkelijk kunt formuleren en snel toegankelijke teksten kunt schrijven en redigeren.

 

FUNCTIE EISEN EN- WENSEN:

Wat breng je mee?

  • Tarief is maximaal €75,- (alles inclusief reiskosten – woon-werkverkeer, werk-werkverkeer, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW).
  • Je hebt minimaal een relevante afgeronde hbo- of universitaire opleiding en ruime ervaring op het gebied van (overheids)communicatie.

  • Je bent een ervaren webspecialist, die thuis is in het ontwikkelen en plaatsen van online content, zoals nieuwsbrieven, persberichten, interviews, columns, factsheets, infographics en video’s. Je bewaakt ook de digitale toegankelijkheid hiervan en meet en analyseert de resultaten.

  • Je bent creatief en vindingrijk en je weet mensen te enthousiasmeren en te overtuigen.

  • Je weet wat er speelt in de buitenwereld en bent alert op actuele ontwikkelingen die raken aan ons onderzoek.

  • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en hebt ervaring met advisering in een politiek-bestuurlijke omgeving.

  • Je bent je bewust van de politiek-bestuurlijke omgeving waarin de organisatie opereert en je kent hierin de weg.
  • Webkennis: HIPPO, SEO, Drupal

Aanbieden kan tot 10 februari om 09:00 uur. CV's worden tussentijds beoordeeld, indien er eerder een geschikte kandidaat is gevonden, sluit de aanvraagprocedure.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 9 apr 2023    Expertise: Online marketeer, Marketeer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 9 apr 2023    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 29 mrt 2023    Expertise: Solution Architect, Digital strategy manager
Locatie: Rijswijk    Uiterste reactiedatum: 5 apr 2023    Expertise: Administratief medewerker, Financieel medewerker

Onze partners