Interim Adviseur Directieteam (Bestuursadviseur) #KRTZ1451443

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 november 2020
Reageren tot 23 november 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Gemeente, Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je bent de belangrijkste adviseur en sparringpartner van de gemeentesecretaris / algemeen directeur. Daarnaast adviseer je het directieteam en het  college van B&W over strategische en complexe politiek-bestuurlijke aangelegenheden en organisatorische (verander)vraagstukken. Je coördineert namens het directieteam gemeente brede processen van strategische aard. Je bent vraagbaak en vertrouwenspersoon voor de directie en je ondersteunt het directieteam in haar rol, je neemt deel aan de vergaderingen van het directieteam en je zorgt voor de interne communicatie. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van een ordentelijk bestuurlijk besluitvormingsproces. Je adviseert en ondersteunt de bestuurder. Daarnaast functioneer je als teammanager en ben je als zodanig HR verantwoordelijk voor de medewerkers. In de rol van directieadviseur verkeer je in de unieke positie om met gevoel voor politiek / bestuurlijke / organisatorische verhoudingen een centrale plek in te nemen en het bestuur, de gemeentesecretaris en de ambtelijke organisatie te attenderen op relevante signalen en ontwikkelingen. Tot slot geef je sturing aan projecten / programma’s, onderhoud je contacten met de partners in regionaal verband en vertegenwoordig je de gemeente in netwerken.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Je beschikt over een afgeronde wo-master opleiding (15 punten).
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van directieadviseur / manager in de afgelopen 7 jaar.
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een politieke / bestuurlijk omgeving in de afgelopen 5 jaar.
4. Minimaal 2 referentie projecten afgerond in het kader van opdrachtgericht werken met verandervraagstukken in de afgelopen 4 jaar (duidelijk weergegeven in het cv).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Overig (Projectmanagement), Projectmedewerker, Managementassistent, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners