Interim Adviseur Bedrijfsvoering P&C #KRTZ2772341

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 april 2023
Reageren tot 27 april 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Apeldoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 oktober 2023
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 100 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Adviseur Bedrijfsvoering P&C (32 – 36 uur) 

Locatie: omgeving Apeldoorn
Startdatum: 1 mei 2023
Einddatum: 31 oktober 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 32 – 36 uur 
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: 28 april 2023 om 16:00 uur

Krijg jij energie van het correct opstellen en tijdig opleveren van de begroting en jaarrekening als onderdeel van de planning- en controlecyclus? Zie jij de samenhang tussen processen en systemen en weet je daarnaast adequaat advies te geven aan het bestuur en management met betrekking tot alle aspecten van de (financiële) bedrijfsvoering? En vind je het belangrijk om een baan te hebben die er (maatschappelijk) echt toe doet? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Ons team financiën, bedrijfsvoering en inkoop valt onder de afdeling Ondersteuning en heeft een leidende rol in de verschillende sturingsprocessen en staat dan ook voor kwalitatieve advisering aan de organisatie en het bestuur op de diverse beleidsterreinen. Het team bestaat uit circa 18 personen en houdt zich dagelijks bezig met de financiële bedrijfsvoering op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Jij draagt als Adviseur Bedrijfsvoering zorg voor:

 • Adviseren en ondersteunen van de afdeling Ondersteuning en de vakafdelingen Samenleving en Ruimte met betrekking op de strategische aspecten van de (financiële) bedrijfsvoering en procesvragen;
 • (Mede) verantwoordelijk voor de producten uit de planning- en controlecyclus, zoals begroting, jaarrekening en diverse tussentijdse rapportages;
 • Gevraagd en ongevraagd aandragen van verbetervoorstellen op het vakgebied van bedrijfsvoering zoals doorontwikkeling en vernieuwing van de producten in planning- en controlecyclus, financiële instrumenten, richtlijnen en procedures;
 • Maak je financiële analyses vanuit verschillende informatiebronnen en zorg je ervoor dat jouw financiële informatie snel beschikbaar en betrouwbaar is.

Je hebt kennis en ervaring met gemeentelijke belastingen en lokale heffingen: kennis van de regelgeving, ontwikkelen en uitvoeren van het gemeentelijke beleid, adviseert het bestuur hierover, kan gemeentelijke tarieven berekenen en stelt verordeningen op. Het maken van de begroting, invulling geven aan het accounthouderschap voor de gemeentelijke belastingsamenwerking, en de advisering aan de wethouder t.a.v. bestuursvergaderingen hierover.

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is maximaal €100,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW).
  • Hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring; binnen de (lokale) overheid.
  • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
  • Kennis van en/of ervaring met de P&C cyclus
  • Kennis van en/of ervaring gemeentelijke belastingen

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
  Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

  Onze partners