Interim Adviseur Bedrijfsvoering (Cluster) #KRTZ9644852

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 juli 2021
Reageren tot 8 juli 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 27 januari 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 90 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als adviseur clusterdirecteur maak je onderdeel uit van het Bureau clusterdirecteur en val je rechtstreeks onder de directeur Bedrijfsvoering. Je bent de spin in het web binnen het cluster en verzorgt voor de directeur ondersteuning op diverse onderdelen. Daarvoor vervul je verschillende rollen:

Sparringpartner Directeur
Je ondersteunt en adviseert de directeur Bedrijfsvoering bij de aansturing van het cluster. Dit betekent dat je voor de directeur een volwaardige en kritische sparringpartner bent. Vanuit die rol ondersteun, ontzorg, adviseer je de clusterdirecteur bij o.a. de doorontwikkeling van het cluster, de te volgen koers, strategische dossiers en de P&C-cyclus. Als adviseur clusterdirecteur ondersteun je de directeur bij in- en extern overleg op zowel bestuurlijk als ambtelijk niveau. Dit betekent dat je ook regelmatig aanwezig bent bij bestuurlijke overleggen, commissie- en raadsvergaderingen.

Beoordelaar van kwaliteit
Als adviseur clusterdirecteur beoordeel je samen met de kwaliteitsregisseur documenten die vanuit de verschillende taakvelden aan het clusterteam, directieteam, portefeuillehoudersoverleg, college en raad worden aangeboden. Naast een inhoudelijke toets let je daarbij met name op integraliteit, consistentie en bestuurlijke sensitiviteit. Je hebt hierbij een signalerende rol op aspecten waarop bredere ontwikkeling en begeleiding gewenst is.

Secretaris managementteam BV 
Als secretaris van het managementteam van het cluster (het clusterteam) ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de agenda, advies en reflectie op de agendapunten. Ook bewaak je, samen met de kwaliteitsregisseur, de lange termijnagenda (LTA) van het cluster en stem je die af met de LTA van de organisatie

Ambassadeur
Vanuit jouw rol ben je een stevig ambassadeur voor het cluster Bedrijfsvoering. Je draagt de visie van het cluster uit en handelt daar ook naar. Dit betekent o.a. dat je een voorbeeldfunctie hebt op het gebied van integraal werken. Via periodiek overleg met de clusteradviseurs Ruimte, Beleid en Dienstverlening en de adviseurs van Bureau gemeentesecretaris zorg je voor een goede verbinding/afstemming met de andere clusters en draag je bij aan de integraliteit binnen de organisatie.

Projectleider
Tot slot initieer je specifieke clusterbrede en clusteroverstijgende projecten, voert deze in voorkomende gevallen uit en/of bewaakt deze. Je draagt zorg voor SMART-geformuleerde opdrachten namens de clusterdirecteur richting teammanagers, ontwikkelaars en/of projectleiders en bewaakt de opvolging en kwaliteit van clusterbrede initiële werkzaamheden.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Afgeronde opleiding op minimaal WO niveau, in de richting van Bedrijfskunde, Economie, Financiën.
2. Aantoonbare werkervaring als Adviseur van het gemeentelijk management en bestuur in de afgelopen 2 jaar (duidelijk weergeven in het cv).
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Adviseur Bedrijfsvoering binnen een gemeente in de afgelopen 5 jaar.
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het vlak van gemeentelijke P&C.
5. Aantoonbare werkervaring binnen een 100.000+ gemeente in de afgelopen 5 jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners