Interim Adjunct Directeur Bedrijfsvoering #KRTZ6130900

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 april 2020
Reageren tot 13 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eemnes
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
samen met de algemeen directeur vorm je de tweehoofdige directie.  Je vult de directierol in op de toegewezen beleidsterreinen, Control & Financiën, programma ICT en Bedrijfsondersteuning. Samen vervullen jullie een brug- en schakelfunctie tussen het bestuur en de ambtelijke organisatie. Je bewaakt het functioneren van de ambtelijke organisatie en de interne bedrijfsprocessen. Er wordt nadrukkelijk beroep gedaan op jouw vaardigheden als opdrachtnemer, om de verbinding te leggen tussen de  bestuurlijke doelstellingen en de ambtelijke realisatie. Ten aanzien van het MT heb je een belangrijke bijdrage in een goede dynamiek en slagvaardigheid. De teamleiders moeten goed in positie zijn, zodat zij instaat zijn om hun taken uit te voeren en hun verantwoordelijkheden en bevoegdheden te nemen. Als adjunct directeur  ben je in staat om teamleiders te coachen en te motiveren, maar waar nodig ook effectief aan te spreken en bij te sturen. Zo zorgen jullie er samen voor dat de gewenste resultaten worden bereikt, binnen de afgesproken kaders. Je bevordert de integraliteit tussen beleidsdomeinen onderling, tussen beleid en uitvoering en tussen beleid en bedrijfsvoering.

Je hebt kennis van en inzicht in de brede bedrijfsvoering van een organisatie. De interne aandachts- en resultaatgebieden zijn: Control & Financiën, programma ICT en Bedrijfsondersteuning, eventueel het publieke domein, inclusief programma dienstverlening. Jouw primaire opgave is het zorgen voor en gezonde bedrijfsvoering zodat we als organisatie aantoonbaar meer in control zijn. Er ligt bovendien een grote ontwikkelopgave binnen het team Control & Financiën, deze opgave ga jij verder vormgeven en samen met de teamleider geef jij daar uitvoering aan.

Eisen:
1. Afgeronde opleiding op minimaal wo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als (adjunct)directeur binnen overheid;
3. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jaar als (adjunct)directeur;
4. Aantoonbare werkervaring met ontwikkelopgaves ten aanzien van bedrijfsvoering / financiën / opdrachtgever- opdrachtnemerschap in bestuurlijk politieke omgeving / overheid/ gemeente (geef 2 referentie voorbeelden);
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Controller, Financieel Adviseur of Hoofd Finance.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners