Information Security Officer #KRTZ790948

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juni 2022
Reageren tot 12 juni 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 16 december 2022
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De klant is op zoek naar een Information Security Officer. We zoeken iemand die brede ervaring heeft met het implementeren van een ISMS en het leuk vindt om hier een (bege)leidende rol in te nemen. Naast het opzetten van de basis, inventariseren van de gaps en de eerste stappen zetten zal je zal de zittende ISO’s helpen om op dit onderwerp op vlieghoogte te komen. Ook zul je inzetten op uitvoering en naleving van het universiteit brede informatiebeveiligingsbeleid en rapporteert daarover aan de Chief Information Security Officer. Je zal het verhaal over informatiebeveiliging moeten verkopen, dus goede communicatieve vaardigheden zijn een must.

De klant staat voor open science en voor samenwerken. Dat doen we over grenzen heen. Maar hoe beschermen we ons onderzoek en onderwijs optimaal zonder ongewenste pottenkijkers? Hoe zorgen we dat de academische wereld veilig kan samenwerken? Dat vraagstuk is een hot topic, nu en de toekomst.

Ervaringseisen

  • bij voorkeur over Informatiebeveiliging beroepskwalificaties (zoals CISSP, CISA, CISM, etc.);
  • minimaal twee jaar aantoonbare ervaring in IB;
  • aantoonbare ervaring met het inrichten, vullen en onderhouden van een ISMS;
  • uitgebreide kennis van en ervaring met security processen, technologieën en architectuur;
  • kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • ervaring met het schrijven en reviewen van IB documenten en rapporten;
  • in staat om informatiebeveiliging en technologische risico’s te vertalen in voor medewerkers en studenten begrijpelijke taal.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Servicedesk medewerker, Functioneel beheerder
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 17 apr 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Programmamanagement ondersteuner, Administratief medewerker, Projectmanagement ondersteuner, Secretaresse, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning), Managementassistent, Overig (Sociaal Domein), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2024    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners