Informatiespecialist (deta-vast) #KRTZ7429635

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 oktober 2022
Reageren tot 19 oktober 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 februari 2023
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je bent een Informatiespecialist/ Recordmanager met een passie voor het op orde krijgen én houden van (digitaal) archief. De organisatie zet de komende jaren in op het verder optimaliseren en op orde houden van de informatiehuishouding en het archief. Het proces van documenteren en archiveren begint steeds vaker in het primaire proces waar informatie wordt ontvangen en verwerkt. Daarnaast breidt het takenpakket van Recordmanagement zich uit door nieuwe projecten, wetgeving en onze eigen ambitie om de komende jaren het informatiebeheer nóg beter beheersbaar te maken. De werkzaamheden worden door die ontwikkelingen en ambitie uitgebreid en daarom verwelkomen wij graag jou als Informatiespecialist bij het team Recordmanagement.

Specifieke taken en verantwoordelijkheden
1. Samen met de collega's van Recordmanagement werk je aan het uitvoeren van verbeteracties voor het informatiebeheer aan de hand van het verbeterplan voor het archief- en informatiebeheer van de gemeente.
2. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het bewaken van de kwaliteit van zaakregistraties in het zaaksysteem.
3. Adviseren en meewerken in projecten om de kwaliteit van het proces van documenteren en archiveren te bewaken en te verbeteren binnen de organisatie (o.a. bij nieuwe wetgeving zoals de omgevingswet, WOO en bij de inrichting van nieuwe procesapplicaties).
4. Samen met collega's van Functioneel Beheer, Informatiebeheer, Informatiemanagement, ICT en Recordmanagement werk je aan de optimalisatie van het informatie- en archiveringsproces in brede zin vanuit jouw expertise en bevindingen.
5. Je werkt aan het bijhouden van het digitale (en deels papieren) archiefbeheer. Denk daarbij aan het opstellen van vernietigingslijsten, dossiervorming, het verzorgen en bewaken van de ontsluiting van digitale documenten en dossiers.

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau, bijvoorbeeld in de richting van Informatiedienstverlening en -management;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van digitaal informatie-/archiefbeheer;
  • Aantoonbare werkervaring met de uitvoering van de Archiefwet.
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar op het gebied van digitaal informatie-/archiefbeheer bij een gemeente;
  • Aantoonbare werkervaring met zaakgericht werken bij een gemeente (benoem dit duidelijk in het cv.);
  • Aantoonbare werkervaring met het werken volgens/met een zaaktypecatalogus bij een gemeente (benoem dit duidelijk in het cv);
  • Aantoonbare werkervaring met het opstellen van informatieproducten ten behoeve van digitaal informatiebeheer (benoem dit duidelijk in het cv.);
  • Aantoonbare kennis van en/of werkervaring met het beheren van archiefwaardige informatie in MS Teams (SharePoint) (benoem dit duidelijk in het cv.);
  • Aantoonbare kennis van de Archiefwet én het toezicht op archiefbeheer;
  • Aantoonbare kennis van de AVG, Omgevingswet, WOO, en WEP is een pré.
  •  

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2024    Expertise: Applicatiebeheerder, Functioneel beheerder
  Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 29 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
  Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Management (Administratief), Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
  Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 1 jun 2024    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Managementassistent, Receptionist, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

  Onze partners