Informatiemanager #KRTZ6129313

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 24 januari 2020
Reageren tot 29 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Gouda
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Salaris €5.000 - 5.500 €4.000 - 4.500 per maand
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Hoofdstandplaats: Gouda
Extra standplaats(en): Den Haag

Opdrachtbeschrijving
Als informatiemanager ondersteun en adviseer je portefeuillehouders, proceseigenaren en opdrachtgevers in de organisatie en je voert regie als intermediair tussen business en leveranciers. Je voert regie op lopende en nieuwe ontwikkelingen en legt de verbinding tussen de Directie Informatievoorziening, de vraagorganisatie en de leveranciers. Je bewaakt de inhoudelijke en programmatische consistentie van ontwikkelingen op het gebied van de informatievoorziening tussen de werkterreinen van de verschillende portefeuillehouders en proceseigenaren. Hierbij ben je verantwoordelijk, in teamverband, voor de aansturing van 1 van de 4 informatiedomeinen. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling en het uitdragen van het informatiebeleid, zoals vastgelegd in het strategisch informatieplan. Je stelt de gewenste informatievoorziening vast door leiding te geven aan de vraagarticulatie door de business. Je stelt adviesnota's en budgetaanvragen op voor nieuwe projecten en je levert hiervoor de zakelijke onderbouwing. Je bereidt de besluitvorming voor in de IBoard op directieniveau. Je adviseert directieleden en stakeholders op strategisch niveau over de inrichting van hun informatievoorziening. Binnen het takenpakket van deze informatiemanager vallen de IV-oplossingen voor de organisatie, de generieke IV-diensten (w.o. de digitale werkplek) en het Bedrijfsvoering. Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring binnen het overheidsdomein in de rol als senior informatiemanager/projectmanager/strategsich adviseur.

Eisen
– Academisch Werk en Denkniveau in relevant vakgebied
– Informatiemanagement
– Ervaring binnen de overheid / minimaal 1 jaar ervaring 
Je hebt wo-niveau en ruime kennis en ervaring op het gebied van informatiemanagement (organisatie, ontwikkeling en beheer). Opgedaan in de rol van informatiemanager, projectleider of als ICT-intermediair.

Competenties
 Je bent klantgericht, adviesvaardig en kunt verantwoordelijkheid nemen. Je hebt gevoel voor het werken binnen een complexe bestuurlijke omgeving en je schakelt makkelijk op tactisch en stategisch managementniveau. Je toetst draagvlak voor voorstellen en kunt goed omgaan met de verschillende belangen binnen de organisatie. Je kunt problemen scherp analyseren en vertalen naar werkbare en gedragen oplossingen. Naast de inhoud heb je oog voor proces, procedure en relatie. Je kunt je gedachten helder en begrijpelijk formuleren en overtuigend presenteren. Je hebt een pragmatische werkwijze gericht op het realiseren van oplossingen en resultaten. Je kunt omgaan met weerstand en tegenstrijdige belangen. Je opereert zelfstandig en bent in staat je eigen werk effectief te organiseren. Je bent relationeel sterk en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Oosterhout    Uiterste reactiedatum: 4 aug 2024    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)

Onze partners