Implementatie Consultant #KRTZ272681

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 7 juni 2021
Reageren tot 15 juni 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau Universitair | WO
Ervaringsniveau Senior
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

ls je dit proces in al zijn facetten beheerst, dan ga je een stap verder. Als procesconsultant ga je namelijk kritisch kijken naar de processen; hoe deze sneller, beter en slimmer gemaakt kunnen worden. Je ontwikkelt en formuleert ideeën, je spart met je collega’s over de haalbaarheid van de business case. Vervolgens leg je je ideeën voor aan je opdrachtgever, probeert steun te zoeken, en speel je bij een ‘go’ natuurlijk een belangrijke rol in de uitvoering. En dit eerste succes smaakt natuurlijk naar meer. In deze unieke functie van werkvoorbereider energie/ procesconsultant leer je dus het complexe proces kennen door mee te draaien in de uitvoering, maar je gaat ook het grotere plaatje zien: de plaats van het proces in de keten en de mogelijkheden voor efficiëntieslagen. Een technische job? Zeker. Maar een technische achtergrond is niet per se nodig.

 

Eisen waaraan je moet voldoen

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring
  • Het CV is voorzien van referenties (naam, functie en contactgegevens referent) of deze kunnen op aanvraag aangeleverd worden.
  • Een afgeronde WO opleiding
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het organiseren en begeleiden van implementatie processen
  • Je hebt een luisterend oor en bent in staat de behoeftes van (technische) gebruikers in kaart te brengen
  • Je bent in staat te communiceren en samenwerken met verschillende stakeholders.
  • Je toont denk- en daadkracht op problemen te analyseren, verbanden te leggen en tot verassende en creatieve oplossingen te komen.
  • Je bent in staat om conceptuele ideeën te vertalen in concrete stappen. Je vindt het niet erg om met je handen in de operatie bezig te zijn en je (tot op zeker hoogte) te verdiepen in software applicaties.
  • Benaderbaar en in staat mensen te enthousiasmeren en motiveren. Je bent namelijk het aanspreekpunt voor de medewerkers
  • Je hebt affiniteit met techniek en bij voorkeur ervaring in de infra sector

 

Wie jij bent

– Goed kunnen plannen
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Flexibele instelling
– Goede communicatieve vaardigheden
– Resultaatgericht
– Proactief
– Luistervaardig

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

Onze partners