HR Specialist #KRTZ2970837

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 4 februari 2020
Reageren tot 12 februari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie 's-Hertogenbosch
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 75 per uur
Salaris €4.000 - 4.500 per maand
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke Adviseur Compensation & Benefits (HR Specialist) die kan helpen de overdracht van twee collega's in ontvangst te nemen en de belangrijkste C&B-zaken door te laten lopen.

Functie
Van strategische HR-doelstellingen naar concrete en aansprekende HR-producten die er voor zorgen dat we de juiste medewerkers voor de organisatie aantrekken en behouden. Van traditionele voorwaarden en regelingen naar een aantrekkelijk, flexibel en eenvoudig pakket dat medewerkers motiveert om voor de organisatie te komen werken. Werken voor een bedrijf waar de employee journey meer en meer centraal staat en we snelheid maken door écht agile te gaan werken. Als jij graag deze HR-vertaalslag maakt, dan zit jij goed bij ons! Help ons mee beleid en processen te versimpelen.

De uitdaging, die gaan we samen aan
Samen met je team en collega’s van andere HR disciplines, ben jij verantwoordelijk voor het initiëren en leiden van projecten op het gebied van Reward, Recognition & Benefits, in de breedste zin van het woord. Daarbij richt je je niet alleen op de materiële kant van belonen en waarderen, maar ook op immateriële aspecten zoals ontwikkeling en vitaliteit. Door jouw manier van werken krijgen we goed inzicht in de wensen en behoeftes van de business en (nieuwe)medewerkers om zo de slag te kunnen maken naar een modern en op maat gesneden arbeidsvoorwaardenpakket dat de organisatie helpt om haar doelstellingen te bereiken en medewerkers motiveert en enthousiasmeert om het beste uit henzelf te halen.

Met jouw heldere visie zorg je ervoor dat het Compensation & Benefits-productportfolio up-to-date is en aansluit bij onze People en HR Strategie. Jij denkt vanuit de employee journey om erachter te komen wat mensen aanspreekt en motiveert om voor de organisatie te (komen) werken en hun talenten optimaal te kunnen benutten.
 

Jij pakt als Adviseur Compensation & Benefits je verantwoordelijkheid bij het:
•Vertalen van strategische HR-doelstellingen in relevante HR-producten (beleid, praktische richtlijnen, processen en projecten)
•In kaart brengen van klantwensen, klantervaringen en best practices door middel van het inrichten en analyseren van employee journeys (intern én extern). Deze zet je om in concrete (fact based) voorstellen voor nieuwe/verbeterde HR/C&B-producten
•Adviseren van de HR Business Partners, HR Consultants en Adviseurs en het professionaliseren van ons C&B- en HR-portfolio
•Zelfstandig managen van (middel)grote projecten binnen HR, inclusief regie over de implementatie, communicatie en stakeholdermanagement
•Het ‘vermarkten’ van ons HR/C&B-beleid richting organisatie en medewerkers, zodat iedereen een goed beeld heeft van wat de organisatie te bieden heeft

Eisen:
Werken als één team om onze klanten voor ons te winnen. Dat geeft pas een boost. Met jouw eigenaarschap en expertise weet je mensen te overtuigen. Of juist niet! Want je gaat alleen voor successen die ertoe doen. Door continu kritische vragen te stellen en de spiegel voor te houden ziet het team jou als kartrekker. Met jouw overtuigingskracht steek je anderen aan om iedere dag de beste resultaten te leveren. Haal je het beste uit de klant en dus voor ons? Dan heb jij het totaalplaatje als je ook in het bezit bent van:
•Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR of Bedrijfskunde
•Gedegen kennis van de ontwikkelingen in de markt op het gebied van arbeidsvoorwaarden- en beloningsbeleid, arbeidsrecht en pensioenen.
•Minimaal 5 jaar werkervaring in vergelijkbare rollen.
•Uitgebreide ervaring in het leiden van HR projecten en bij voorkeur kennis van nieuwe manieren van project management (agile, scrum, LEAN, etc.)
•Gewend te werken in een grote en complexe organisatie (> 500 fte)
•Goed in het vertalen en uitdragen van onze visie en producten richting de business en (nieuwe) medewerkers

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 8 jul 2024    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Corporate recruiter, Recruitment support, Recruiter, Overig (Recruitment)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Teamleider, Management (Sociaal Domein), Overig (Sociaal Domein), Overig (Management & Consulting)

Onze partners