Hosting Linux Beheerder #KRTZ311207

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 maart 2020
Reageren tot 21 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 29 juni 2020
Eind datum 31 mei 2021
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Er zijn zes productlijnen voor het leveren van ICT-diensten en levert servers, platformen en software conform een IaaS-, PaaS- en SaaS-model. Ook innoveert, ontwikkelt (life-cycle) en beheert het team de soft- en hardware gericht op infrastructuur, datacenter en cloud-technologieën.

De omgeving kenmerkt zich door een hoge mate van complexiteit veroorzaakt door de hoge eisen op het gebied van op kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging.

We zoeken een Linux beheerder die gewend is te werken in een omgeving waar beschikbaarheid en data-integriteit cruciaal is. De functie valt binnen de productlijn Oracle & Linux. De productlijn ondersteunt het werk van de collega’s met een professionele instelling en een 24×7 dienstverlening.

Doelstelling

De Linux beheerder houdt zich bezig met de operationele zaken die betrekking hebben tot technisch serverbeheer, interactie met de applicaties en onderhouden en (door)ontwikkelen van de Linux infrastructuur. Hiernaast fungeer je als een schakel tussen de andere platformen, om optimale samenwerking te bewerkstelligen.

Er wordt van je verwacht dat alle activiteiten rondom het Linux beheer je eigen zijn. Hierbinnen neem de deel in de itil processen (oa. incident, change en problem), werk je mee binnen projecten, adviseer je technisch applicatiebeheer en neem je deel per tourbeurt aan consignatiediensten. Ook buiten het team kan je je weg vinden, om met het InfraBedrijf snel en betrouwbare dienstverleningen te leveren.

Je werkt in een team van Linux, Middleware en DB hosting-beheerders en je kunt goed samenwerken met je teamgenoten.

Verantwoordelijkheden

Circa 50% van de tijd ben je bezig met (pro- en re-actief) dagelijks beheer en changes. De overige 50% zal bestaan uit beheergerelateerde projectwerkzaamheden.

Je bent in staat om deze op basis van de reeds bepaalde kaders zelfstandig te sturen en uit te voeren. Je bent een senior en in staat je collega’s te coachen en ondersteunen waar nodig. De ideale kandidaat is communicatief, stressbestendig, kan snel schakelen en staat stevig in zijn schoenen.

Vakmatige taken

Ondersteuning en uitvoeren van het dagelijkse beheer op systemen, incidenten oplossen, het maken van impactanalyses, het uitvoeren van changes, systemen inrichten, opstellen van procedures en documentatie, het analyseren van problems en het meedraaien in piketdiensten.

Opleiding

– HBO werk- en denkniveau
– Geldige RHCE certificering voor Red Hat Enterprise Linux v6 of hoger

Werkervaring

– Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als senior systeembeheerder binnen een grote (meer dan 1.000 medewerkers), complexe en politiek gevoelige organisatie.
– Minimaal 5 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met Red Hat Enterprise Linux 6 en hoger.
– Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met scripting (bash en Python).
– Aantoonbare kennis en ervaring met Red Hat Satellite Server versie 6 (Deployment).
– Aantoonbare kennis en ervaring met openLDAP en RH IDM (freeIPA).
– Aantoonbare kennis van en ervaring met Puppet in de afgelopen 5 jaar.
– Fundamentele kennis van ITIL en Agile werkvormen.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 20 jun 2024    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Informatiemanager, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2024    Expertise: Werkplekbeheerder, Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 26 jun 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 17 jun 2024    Expertise: DIV medewerker

Onze partners