Franchise nemer, ZZP werver #KRTZ249142

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 augustus 2023
Reageren tot 27 september 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 4 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract, Detacheringscontract, Fixed price
Opleidingsniveau VMBO
Ervaringsniveau Trainee, Junior, Medior, Senior, Manager, Directeur
Salaris 3000 - 3000 per maand
Branche Recruitment, Financiële dienstverlening, Zakelijke dienstverlening
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ben jij ondernemend en/of ambitieus, en lijkt het jouw leuk om een eigen vestiging te starten met of zonder pand waarover jij passief inkomen verdient. Of heb je toch liever alleen de hoge verdiensten over je eigen donateurs als zzp werver?

In deze functie ga jij jouw sales team aansturen en coachen. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de targets, het aansturen en begeleiden van het team en het ondersteunen bij de dagelijkse taken.

Je ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van sales plannen en het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen voor het sales team. Je hebt een voorbeeldrol binnen de organisatie en weet je team te motiveren en te inspireren om de gestelde doelen te bereiken.

Jij bent een ondernemende, commerciële en ambitieuze professional met ervaring in het aansturen van sales teams. Je hebt relevante sales- en managementtrainingen afgerond. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je resultaatgericht, analytisch sterk en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris en een bonusregeling op basis van prestaties. Heb jij interesse in deze functie en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 12 aug 2024    Expertise: Visual designer, DTPer, Traffic manager, Overig (Webredactie)
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 30 jul 2024    Expertise: Projectmanager, Projectmanager ICT, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 21 jul 2024    Expertise: Content specialist, Overig (Communicatie), Overig (Webredactie)
Locatie: Breda    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2024    Expertise: Bestuurssecetaresse, Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)

Onze partners