Financieel administratief medewerker (tijdelijk) #KRTZ4586730

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 29 juni 2022
Reageren tot 8 juli 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Etten-Leur
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 mei 2023
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Het team Financiën is verantwoordelijk voor het financieel beleid, beheer en administratie.  Zij adviseert en ondersteunt het management, directie en bestuur bij de financiële bedrijfsvoering en informatievoorziening. Daarnaast faciliteren wij samenwerkingsverbanden op financieel gebied.

Voor het team Financiën zijn wij tijdelijk op zoek naar een 

Financieel Ondersteuner  m/v

 24 uur per week

Jouw uitdaging:
Als financieel ondersteuner ben je verantwoordelijk voor ondersteuning van de financiële adviseur bij de advisering en bewaking daarvan. Je verricht en/of begeleidt hoogwaardige dan wel hoogwaardig specialistische werkzaamheden als uitvloeisel van het geformuleerde beleid en regelgeving (maatschappelijk, technisch, financieel of juridisch), waaronder: het opstellen, uitwerken, toetsen en/of beoordelen van complexe berekeningen, tekeningen, rapportages en beschikkingen; het adviseren van leidinggevenden, mede ontwikkelen van beheers – en managementinstrumenten; het uitvoeren van complexe procedures en regelingen; het vastleggen en verwerken van complexe gegevens; het genereren van informatie.
Om de financiële processen up-to-date te houden vindt continue doorontwikkeling plaats. Je bent in staat om deze doorontwikkeling in de praktijk te brengen. Als financieel ondersteuner kun je rekenen op een afwisselende baan met veel contacten binnen en buiten de organisatie.

  Eisen:

  Je beschikt minimaal over een financieel HBO werk- en denkniveau en kennis van het BBV. Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring met de uit te voeren werkzaamheden, met voorkeur binnen een gemeentelijke organisatie.  Je werkt graag in teamverband. Je bent klantgericht en communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk). Verdere competenties die je hebt ontwikkeld en mag rekenen tot je bagage zijn organisatiesensitiviteit, probleemanalyse en overtuigingskracht. Een assessment om deze vaardigheden in beeld te brengen maakt deel uit van deze procedure.

  En:
  Je bent ondernemend en flexibel ingesteld. Samenwerken binnen een team en organisatie is een natuurlijke eigenschap.

  Jij bent:

  • Resultaatgericht
  • Omgevingsbewust
  • Goed in samenwerking
  • Goed in plannen en organiseren
  • Behulpzaam
  • Betrokken bij je werk
  • Een prettige collega

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

   

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 28 mei 2024    Expertise: Overig (Bouw, techniek & Engineering), Projectmanager, Overig (Projectmanagement), Civiel engineer
  Locatie: Zuid-Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Recruitment support, Recruiter, HRM medewerker, Overig (Recruitment), HRM adviseur, Overig (HRM)
  Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 24 mei 2024    Expertise: Processpecialist, Overig (Facilitair), Overig (Management & Consulting)
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 22 mei 2024    Expertise: Administratief medewerker, Managementassistent, Management (Secretarieel), Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)

  Onze partners